Tuesday, October 25

Sekolah kerajaan cuti seminggu Deepavali tapi....

Dania sempat makan dengan me kat cafe sebelum baca yassin. Tiba school pukul 7.20am. Selalunya dalam 7.45am baru tiba.

Di saat semua sekolah kerajaan cuti seminggu sempena Deepavali, sekolah anak i tetap dibuka kecuali hari Deepavali. Jadinya jalan tak jam kat tol Sunway tu. Kalau hari persekolahan biasa, Sunway toll tu jam sungguh. 

Sedang enak anak2 sebaya Dania bercuti kat rumah, Dania kena study smart sebab peperiksaan akhir tahun dijadualkan pada hari Khamis  27 Oktober 2011. Semoga mencapai kecemerlangan anakku.....


Anak2 you alls bila exam akhir tahun yer?

3 comments:

  1. gluck dania.....anak i sek keb cuti tapi sek agama sekolah cam biaser sebab ada periksa :)

    ReplyDelete
  2. wah..all da best dania!
    adik2 ifa lepas deepavali baru exam nie..

    ReplyDelete
  3. good luck untuk dania! :) Mak dania wish balek untuk epul nak spm ni tau. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails