Monday, October 31

Pakej Spa yang menggigit jari....50% off

STICKY POST
Please go to my recent updates for my latest updates
 

Letih? Lesu? Inginkan belaian? Wahhhh bukan sebarang belaian tau...tapi............belaian istimewa hanya daripada  Eve De Beaute. Leh click link SINI untuk ke website spa ni.

Meh le tengok pakej yang ditawarkan ni. Istimewa tau untuk pembaca blog My Small World. Potongan 50% tau untuk pakej pakej kat bawah ni.........

Destress (90 mins) harga asal RM 120  you alls cuma bayar RM6O jer....
  • Essential oil + Jacuzzi
  • Body scrub
  • Hot stone back massage
  • Candle massage treatment
Beauty signature (120 mins) harga asal RM 180 you alls bayar RM90

  • Essential oil + Jacuzzi
  • Body scrub
  • Aromatherapy massage
  • Facial treatment
  • Ear candle treatment
Pampering face & body spa (180 mins) harga asal RM280 you alls bayar RM140 

  • Essential oil + Jacuzzi
  • Body scrub
  • Hot stone back massage
  • Candle massage treatment
  • Collagen facial treatment / detox purifying facial treatment
  • Eye treatment
  • Ear candle treatment
Amacam??? ok kan?. Yang bestnyer bukan je pembaca blog ni je boleh gi spa Eve De Beaute ni....sape sape pun boleh asal print kupon di bawah and terbuka kepada FEMALE ONLY je yer.......i repeat FEMALE ONLY untuk pakej ini....

Jap jap ada lagi......pls bring along print out kupon ni untuk mendapatkan harga istimewa ini.


Sah untuk FEMALE ONLY
Validity period : until 31 December 2011
Alamat : 2A-2, Jalan PJU 5/20D, The Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor. 
(Dekat je dengan Giant Kota Damansara. Opposite Gulatis, Kota Damansara). Google je.....
Telefon : 03 61423392 (Appointment boleh dilakukan pada hari biasa atau hari minggu)
Kupon : 1 kupon untuk setiap orang perlu di print.


note : i dah pernah ambik pakej kat sini dan memang best. Hot Stone back massage tu sangat best. Scrub pun best. Alehai lepas scrub licin kulit kita ni...Haihhh semua pun best. Try la....leh ajak adik, kakak, kawan2 malahan ibu kita pergi sama. Setiap seorang print 1 kupon hokayyyyy.....cepat buat appointment now.....



 



18 comments:

  1. kalau dh pernah pegi situ like myself, still boleh grab this offer or not?

    ReplyDelete
  2. penah pergi sane ye... tapi jauh la pulak nun kat kota damansara nu

    ReplyDelete
  3. @Em's Family alahhhh mira....u kan pernah turun jugak carrefour kota damansara....that area la jugak...:-)

    ReplyDelete
  4. nanti i nak pegi...lps next week :) tak sbr nak berspa--i memang puasa ati dgn massage+scrub+jacuzzi tu.....:) kalau my mom dtg KL, me nak bwk my mom pegi spa tu, tapi lambat lagi ler gamaknya sbb my mom jaga hanim kat kg

    ReplyDelete
  5. psttt--nanti i promo2 kat blog me gak :) sbb murah and worth it!!! :)

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan suzz...until end of this year...sempat lagi yr mom turun KL :-) best kan?....lepas scrub tu i rasa macam bersih je kulit lepas tu bau tu sangat best la pulak....:-)

    ReplyDelete
  7. @Mama Zharfan antara spa yang murah jugak lepas 50% off.....share jangan tak share....i dah try so memang best ler....jom sama2 dapat merasa ke'BEST'an itewww....hehehhe

    ReplyDelete
  8. @.::: Princess MOMOY :::. hi dear tak la...dia memang ada milk a deal tapi ni kerjasama my blog and spa ni...i pun kebetulan memang ambik pakej kat spa ni and tanya if she can kerjasama with my blog.....

    ReplyDelete
  9. best kan kalau dapat merawat diri.. mia baru je buat hari ahad lepas kat thyme spa..

    ReplyDelete
  10. wah..leh g ngn mz nie kn sis..hee

    ReplyDelete
  11. @Mia Liana spa apa apa pun best sebab dpt manjakan diri ye tak?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails