Friday, October 21

Blobby Caravan sudah mari....

Masa i nak pergi post office hantar surat contest dan Suzz, i ternampak Blobby Caravan kat depan kedai sederet post office ni. I pergi kat van tu. Rupanya promo van ni selama 3 hari. Kalau beli cat kat kedai ni Blobby Caravan akan bagi discount RM10 lagi selain dapat hadiah macam patung nippon blobby yang comel itu. Katalog untuk idea warna warna cat yang sesuai untuk rumah pun kita boleh mintak jugak. 


Van ni beroperasi dari 9am - 5pm. Eh you alls jangan risau, Blobby Caravan mungkin akan berkunjung ke tempat anda....

check kat bawah ni....

Info taken from here
Yang arrow merah tu area rumah i.....area rumah you alls ada dak? 

Jom jom jom kalau nak beli cat harga murah. Rebutlah peluang ini....err macam promo kaw kaw le pulekksss....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails