Wednesday, October 12

Kereta panas

Baru semalam, i dapat satu berita yang jiran di kawasan rumah i kehilangan kereta Toyota Hilux. Toyota Hilux tu jiran i park kat luar rumah. Kawasan rumah i ni kebetulan ada guard tau....Hishhhh risau la pulak kan. Jiran i tu sedar kehilangan Toyota Hiluxnya pada jam 7 pagi masa nak pergi kerja. Masalahnya, jiran i tu kunci elok keretanya. Stereng siap berkunci tu. Must be professional punya pencuri sebab kalau alarm berbunyi dah tentu guard tau kan?. 

Dengar cerita pula kereta yang tengah panas sekarang ni adalah Toyota Rush dan Toyota Hilux. Betul ke???



****Berhati-hatilah you alls......tak kiralah kereta apa pun. Sekarang ni berleluasa kes curi mencuri ni.  


Jom jom tengok pakej spa 50% off dari harga asal di SINI

6 comments:

  1. sekarang memang musim kereta toyata hilang.....uncle ya hilang toyota altis.....

    ReplyDelete
  2. scary....memang hilux dari dulu pun jd target car theft ni..

    ReplyDelete
  3. hmmmm....expert giler pencuri keta ni....security guard pun blh terlepas

    ReplyDelete
  4. @Ya ALya toyota altis?...kemain taste tinggi pencuri ni...dia curi kereta yang dia boleh buat duit ni....

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan scary sangat. Hilux dari dulu yer?....nampaknya memang permintaan tinggi Hilux ni...

    ReplyDelete
  6. @AyuArjuna BiGoshh ayu memang taraf expert ni, alarm kereta tak bunyi, security guard boleh bolos.....tah pukul berapa pencuri ni buat kerja tah ler...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails