Friday, October 21

Motogp

Photo taken from here

Motogp kembali lagi ke track SIC pada 21-23 Oct 2011. Final pada 23 Oct 2011. My hubby dah memang beli tiket ni awal2 lagi. Memang peminat No. 1 Motogp pun. Kalau ada race kat TV, huh jangan haraplah me and Dania nak tengok siaran we alls. Bukan selalu pun. Kasi chance ye dak?.

Weekend yang baru lepas, hubby dah siap2 ambik tiket yang memang dah dibeli awal kat SIC tu. Hubby beli tiket Grandstand. Dapat T-Shirt dan cap lagi. Boleh pilih diantara warna hitam dan merah. My hubby pilih warna hitam sebab last year pilih warna merah.


Sampai me dah kenal la jugak few rider punya nama......icon Motogp ni tetap milik Valentino Rossi. Walaupun Valentino Rossi bukan juara Motogp pada tahun ini, gambar motor bernombor 46 milik Valentino Rossi itu tetap jadi cover kat bunting iklan Motogp di Sepang.


1 comment:

  1. ooo ur hubby suka motor heheh
    my hubby suka bola ajer ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails