Thursday, October 20

Handsome dan cantiknya kapten dan anak kapal air asia

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+


Handsome dan cantik kan kapten dan anak kapal Air Asia?

Barangan Air Asia yang i dapat dari Koolred Colourful Photo Contest

Tadi bila ada bunyi hon kat luar rumah, i dah  kelam kabut you....tengok tengok van kurier TNT. I kelam kabut nak pakai baju dan tudung elok sikit baru nak keluar. Bila tengok sampul punyalah besar. Excited nak tau isi sampul TNT ni. Taraaa......rupanya hadiah dari contest Koolred yang i menang tu. Ada 47 pemenang saguhati. Kira banyak jugak tu. Gambar yang bertanding pun banyak jugak. Dalam 900+++ gitew...Lama jugak i nak tunggu hadiah ni tiba. Padahal tak le jauh mana. Dari Air Asia LCCT je. Ingat kot obersea yang buat lambat tu.

Alhamdulilah......rezeki.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails