Thursday, October 20

Rasa Halal Orient

Taken from here

Rancangan Rasa Halal Orient di Astro Oasis antara rancangan TV kegemaran i ni. Suka tengok pengacaranya Farah Diana AF. Masa mula mengacarakan rancangan ni, Farah ni cuma pakai tudung masa mengacarakan rancangan ni jer. Sekarang ni Farah ni dah melakukan penghijrahan dengan memakai tudung. Dah ramai dah artis2 yang melakukan penghijrahan. Banyak tempat2 menarik yang Farah dah pergi dengan resepi yang dikongsi. Rasa teruja juga nak cuba especially resepi masakan cina. I memang suka chinese food. Kalau teringin nak makan chinese food, harus ke  Mohd Chan.....

Gambar Farah kahwin tu saje nak tunjuk kat sini. Rekaan baju resepsi sebelah pihak lelaki direka oleh Athiz Collection kepunyaan junior i masa kat Sekolah Menengah dulu. Bangga sungguh mereka yang menceburi bidang perniagaan ni. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails