Monday, October 17

Berapa banyak kad you alls ada?

Kalau cerita pasal kad. I ada banyak you....Mana taknya kad kredit, kad debit, kad MPH, kad mesra, kad Jusco bla bla bla.....banyak lagi you alls. Kad2 ni masing2 ada keistimewaan masing2 dan macam2 kegunaan. Yang best kalau dok guna banyak sangat kad kredit.....tetiba ambikkkkkkkk fening nak bayonya.......ehhhhh tu yang senyum senyum tu macam biasa je????.......


Ni pun antara salah satu kad yang i ada. 

 B Card

BCard ni i dah guna untuk Berjaya Cosmo Theme Park, service kereta i dan dekat Kenny Rogers. 


You alls banyak kad tak?. I rasa kaum hawa banyak simpan kad ni.....ye tak?


8 comments:

  1. i ada kad atm, kad member lebih dari 5 rasanya...i kan jenis suka jadi member apo2 ajer heheheh

    ReplyDelete
  2. banyak gilaa padahal tk guna pun huhuhu :|

    ReplyDelete
  3. x byk pon.. kad kredit xde lgsg..member kad lak ada la 2-3 jenis.. :P

    ReplyDelete
  4. @ADEEYA hehehe....bawak semua letak wallet ke adeeya?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails