Friday, October 14

My Dania di dalam Majalah Seri Dewi & Keluarga Nov 2011

Bangunan baru kumpulan karangkraf. Kedai buku kat belah kanan sekali...

Lepas hantar Dania pergi school, i breakfast dulu kat school Dania dan terus ke Glenmarie nak tukar part my Skoda kat service center. I tiba pukul 8.15am, pukul 11.00am baru siap kete i. Rupanya dah banyak kete kat workshop. Aiyarkkkkk.....lepas tu terus i ke Pej Pos Besar Shah Alam nak hantar contest ni.....Dari situ, i ke Karangkraf Seksyen 15. I masuk kat exit first ke Karangkraf. Lepas dah ambik pass, i terus menapak ke bangunan lama. Tengok2 kedai buku dah tukar ke bangunan baru. Dah le dengan panasnya lagi. I dok cari gak mana le Majalah Keluarga November 2011. Dah jumpa terus i selak page dan.......

====================================
============================
================
=======
=

terus tersenyum....dah keluar rupanya majalah ni. Kalau kat area rumah i lambat sikit..Beli kat kedai buku Karangkraf ni dapat 15% off lagi.

Cover untuk Syurga Si Comel

I sangat suka tajuk ini "Dania anggap ibu sebagai kawan baik"

I suka tajuk Si Comel Pilihan ni. Dania dah memang siap pakai baju hitam dengan tudung warna pink tu. Tu pun salin dalam kereta kat parking. Make up je tak sempat. Kak Rin the reporter yang tolong touch up Dania. I kalau boleh nak natural je. Harap maklum shoot ni diadakan pada bulan puasa. Good Dania berikan kerjasama yang baik sekali. Bila Kak Rin atau photographer suruh buat ni ke buat tu ke, senang Dania mengikut. Layout serta tulisan warna pink dan purple sangatlah sweet. Thanks a lot to team Seri Dewi & Keluarga kerana bagi peluang kat Dania especially kepada Kak Rin.

Ekin sebagai cover untuk Majalah Keluarga November 2011. Warna cover majalah ni pun sangat sweet. Pink pink gitewww.....ehhhh perasan x muka Ekin ni glowing?. Orang tengah preggy muka pun glowing.

12 comments:

  1. wahhh i masa tgk keluaran latest...terus belek nak carik ruangan kanak2...lps tu tak bersabo nak call u...eheheheh anyway Dania comey sangat, I like :)

    ReplyDelete
  2. @AyuArjuna BiGoshh banyak gambar yang dania tutup mata sebab flash....so gamaknya nak pilih yang tak tutup mata cukup susah....

    ReplyDelete
  3. wah..besnta terserlah kecomelan dania

    ReplyDelete
  4. comelny dia! eh ekin pregnnt ek.xtau pun..
    p/s: jom join simple GA dr saya. hadiah: 1 pocket CD + 1 cloth book

    ReplyDelete
  5. @♥SyilaSyira♥ dania kalau dalam gambar nampak besar. Kat luar....kecikkk je...

    ReplyDelete
  6. @Bardboo yer...ekin dah preggy dah...alehai tak leh join GA u...baby i dah jadi baby besar :-) Thanks for inviting...

    ReplyDelete
  7. @Mama Zharfan Thank u aunty suzi :-) kem salam kat zharfan and ariff yer...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails