Wednesday, October 12

My Abby in the trolley

You alls i bet mesti ada panggilan manja untuk your hubby ke, kawan baik ke, ibu ke dan sebagainya. Bagi i, masa kat rumah i panggil my Dania dengan panggilan Abby. Abby ni singkatan daripada Baby. Walaupun dah besar, she always be my baby.


My Abby in the trolley. Masa ni kat Giant. Disebabkan terlalu letih baru terjaga dari tidur my Abby request nak masuk dalam trolley. Kalau nak duduk kat seat hijau tu untuk berat yang tidak melebihi 15kg sahaja......Abby ni dah terlebey berat. Bila ada orang tegur, oh comelnya dalam trolley. Terus si kenit ni nak keluar sebab malu.....

5 comments:

  1. Abby...i ingatkan Abby Abadi tadi heheheh

    ReplyDelete
  2. i tot Abby Abadi atau sewaktu dengannya hahaha.. but anyway, your Abby is wayyy toooo comel dari Abby hehehehe

    ReplyDelete
  3. @Em's Family errrkkkk takde kena mengena ngan AA tu. hehehe...Ni abby dania :-)

    ReplyDelete
  4. comel jer panggil nama Abby@baby tu heheh
    me panggil my ariff "adik" :) so dia selalu ckp nama dia ahmad adik shah hehehhehe patutnya ahmad ariff shah :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails