Tuesday, October 4

Salah seorang winner dalam F&N Seasons Chillax Beach2U Contest



I tahu i menang ni pun sebab Badz (geng comper) tag nama i kat wall Chillax ni. Dengan mata kasar memang tak nampak kita ni menang tapi bila kita click nama pemenang, akan pop up nama voters yang menang sebab vote pemenang. Untuk pengetahuan semua, i ni pemenang kategori voters. I pun tak ingat i vote dia ni sebab i main vote semua yang bertanding. Jadi voters pun leh menang hadiah jugak. I tak sure hadiah apa yang i menang. Dia yang i vote ni dapat bag Adidas. This is my second time menang kategori voters. Last time i menang contest summer cool not as cool as you anjuran Sogo. 


Alhamdulilah. Walaupun kecik, sape nak bagi free beg Adidas kat i kan......mencuba dan terus mencuba. Semoga beroleh kejayaan besar......

5 comments:

Related Posts with Thumbnails