Monday, October 3

Apa ada pada nombor 936?


Akhirnya i dapat bersiaran di pagi isnin. No no no monday blues yer....Oopss lupa apa ke henyer i nak monday blues....i dok rumah jer....Dulu ye le masa i kerja dulu ada jugak le monday blues ni. Ok ok enough eh....owh....hidung i still tersumbat lagi ni. Tangan kurang sikit sakitnya....

Sebenarnya i ada captured no 936 follower blog i ni. Terima kasih you alls yang sudi follow. I tau walau blog lain ramai lagi followernya tapi 936 memberi makna kepada diri i. Sebabnya......kereta Proton Iswara hubby i dulu W** 936, kemudian bila jual kereta Proton Wira i (Proton Wira i 9994. idok pulak 936), i beli Vios dengan nombor pendaftaran W** 936, Selepas Vios terbabit dalam kemalangan we alls jual kereta dan tetap mengekalkan nombor 936 itu. Skoda i sekarang W** 936. 936 takde makne apa2 pun cuma i mengekalkan nombor tu jer.....macam cantik je...bagi i la....


You alls pentingkan nombor kereta atau tak kisah le nak letak nombor apa.....??? 



****motor hubby yang bawak gi kerja, main belasah je letak nombor apa.....i pun kekadang lupa nombornya.....bole?....


2 comments:

Related Posts with Thumbnails