Monday, October 31

Subang Parade here we come

Baju tidur Dania

Baju i. I cari warna pink tapi warna baju ni dark pink nak ke purple....

Pergi kat sini we alls nak makan kat Kenny Rogers. Line beratur panjang tu nak makan kat outlet. Akhirnya kami dapat le meja untuk 3 orang. Selesai makan terus membuat aktiviti memasing. Si kenit ni request nak beli baju tidur so beli kat Parkson ajor....ishhhh takkan si kenit ni je nak membeli kan? Tercabar la i...hehehe...akhirnya i pulak terjebak membeli blouse untuk i. End up hubby pulak tak beli apa2. Memang selalunya gitu pun.

3 comments:

  1. ayah Aqil pun sama kalo keluar beli baju selalu baju dia mst x ada.. bila nak beli mst ckp "x yah ler.. ibu ngan Aqil je lah beli.." wahhh!! bunyi mcm jauh hati je kn.. hu3!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails