Lipice Pretty In Pink Party with Lisa Surihani invites

 Print screen from Lipice facebook page

 Print screen from Lipice facebook page. Nama i dan "best friend" i....yang menang boleh bawak seorang best friend. Jadinya i kira "bf" Aqmar la on that day. 

Teruja i tengok layout party ni. Pink Pink and Pink

Actually yang menang contest ni bukan me pun. My friend ni yang menang dari facebook Lipice. In fact, my friend ni i baru jumpa sekali je masa Riang Raya Sofy. I repeat sekali je tau jumpanya. Kebetulan Aqmar ni duduk semeja dengan i dan adik dan adik ipar Suzz. Kemudian Aqmar message i kat fb tanya nak teman dia tak?. I bet kalau lelaki boleh join sekali mesti dia bawak hubby dia kan. Aqmar ni all the way dari Bentong Pahang tu. So, kebetulan i takde pepe and masa dan tempat tu memang sesuai so i said YES. Teruja juga bila party theme ni pink dan female sahaja yer....no guys yer....DAN Lisa Surihani akan turun juga. Wahhhh kalau gitulah kan, Lisa ni dah 3 kali i jumpa. First time masa join jom dansa bersama lisa dan majalah cosmopolitan, riang raya sofy dan lisa and now Lipice Pretty In Pink Party. Harus berDSLR di situ. 


Comments

  1. nanti ambik gambar lisa banyak-banyak tauuu...

    jelesnyerrrrrrrr........!!!

    ReplyDelete
  2. @hakak CNN kebetulan kawan ni ajak...kalau tak confirm tak dpt gi sebab tak masuk contest ni...:-) insyaallah akan update kat blog the pink event...

    ReplyDelete
  3. wah bestnye...nanti snap gmbr byk2

    ReplyDelete
  4. @mama tisya hehehe...itu harus tu. tema pink buat teruja...

    ReplyDelete
  5. @nana lisa yg sgt sweet ini...manis sungguh...

    ReplyDelete
  6. nampak sgt besh sbb pinky2 theme--have fun yer babe :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts