Thursday, October 13

Lipice Pretty In Pink Party with Lisa Surihani invites

 Print screen from Lipice facebook page

 Print screen from Lipice facebook page. Nama i dan "best friend" i....yang menang boleh bawak seorang best friend. Jadinya i kira "bf" Aqmar la on that day. 

Teruja i tengok layout party ni. Pink Pink and Pink

Actually yang menang contest ni bukan me pun. My friend ni yang menang dari facebook Lipice. In fact, my friend ni i baru jumpa sekali je masa Riang Raya Sofy. I repeat sekali je tau jumpanya. Kebetulan Aqmar ni duduk semeja dengan i dan adik dan adik ipar Suzz. Kemudian Aqmar message i kat fb tanya nak teman dia tak?. I bet kalau lelaki boleh join sekali mesti dia bawak hubby dia kan. Aqmar ni all the way dari Bentong Pahang tu. So, kebetulan i takde pepe and masa dan tempat tu memang sesuai so i said YES. Teruja juga bila party theme ni pink dan female sahaja yer....no guys yer....DAN Lisa Surihani akan turun juga. Wahhhh kalau gitulah kan, Lisa ni dah 3 kali i jumpa. First time masa join jom dansa bersama lisa dan majalah cosmopolitan, riang raya sofy dan lisa and now Lipice Pretty In Pink Party. Harus berDSLR di situ. 


8 comments:

  1. nanti ambik gambar lisa banyak-banyak tauuu...

    jelesnyerrrrrrrr........!!!

    ReplyDelete
  2. @hakak CNN kebetulan kawan ni ajak...kalau tak confirm tak dpt gi sebab tak masuk contest ni...:-) insyaallah akan update kat blog the pink event...

    ReplyDelete
  3. wah bestnye...nanti snap gmbr byk2

    ReplyDelete
  4. @mama tisya hehehe...itu harus tu. tema pink buat teruja...

    ReplyDelete
  5. @nana lisa yg sgt sweet ini...manis sungguh...

    ReplyDelete
  6. nampak sgt besh sbb pinky2 theme--have fun yer babe :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails