Tuesday, October 4

Blogging money

Kan best kalau i ni jadi macam Kak Red yang dapat blogging money sampai berkepuk kepuk. Ye i tau bukan senang nak senang. Pokok pangkalnya usaha tanpa jemu. Alhamdulilah i pun baru menerima cheque hasil dari blogging bersama Nuffnang baru baru ini. Rezeki yang sedikit itu, jikalau kita bersyukur akan berlipat kali ganda lagi akan datang. Insyaallah....

Alehai....nak pergi bank in cheque kat bank satu hal lagi......sebab sekarang ni i lebih suka terkurung dalam teratak i ni.....hehehe

4 comments:

  1. ditambah2 ngan sedekah..lg berlipat ganda rezeki tuh kan kak.. :)

    ReplyDelete
  2. @Cik Bambam ye betul dear.....tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima :-)

    ReplyDelete
  3. ye laa sebab ade tv baru yang besar tu, tu yang tak nak keluar rumah tu hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails