Raudhah di hatiku TV9

Taken from here

Sape yang free hari ni bolehlah ke Masjid Al Falah USJ 9 untuk join aktiviti yang diadakan sempena Raudhah di hatiku TV9 dari jam 9am-6pm. I kalau la transport ada, nak je terjah. Ni hubby dah bawak kereta nak tengok qualifying round Motogp. Takdelah nampaknyer yer....

Info di SINI

Comments

  1. hari tu ade dekat Masjid Al Hidayah Taman Melawati, i ade pergi.. memang best pun program2 dia.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts