Saturday, October 22

Raudhah di hatiku TV9

Taken from here

Sape yang free hari ni bolehlah ke Masjid Al Falah USJ 9 untuk join aktiviti yang diadakan sempena Raudhah di hatiku TV9 dari jam 9am-6pm. I kalau la transport ada, nak je terjah. Ni hubby dah bawak kereta nak tengok qualifying round Motogp. Takdelah nampaknyer yer....

Info di SINI

2 comments:

  1. hari tu ade dekat Masjid Al Hidayah Taman Melawati, i ade pergi.. memang best pun program2 dia.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails