Thursday, October 13

Last minute pun jalan jugak

Dalam bangunan Utusan

2 kotak besar2 sampulnya itu.....itu tak termasuk borang2 yang they alls tak bawak turun lagi. Chances??? ehmmmm.......ada rezeki adalah.....

Terima kasih kepada Hidayah dearie sebab push akak suruh masuk contest ni. I ada call few friends sebab in order nak hantar borang ni kena ada kepala suratkhabar Mega bulan 9 dan borang contest ni. So last minute i call Ayu. Kebetulan Ayu free hari esoknya so i terus ke UIA PJ. So kami berpakat buat projek ni. Hehehe. Kebetulan Suzz pun nak jumpa Ayu ni nak mintak direction ke tempat ambik hadiah pinggan yang comel lote itu.....So, tak disangka kami ber-3 dapat berjumpa. I kebetulan hari tu senyap jer. Sorry Suzz i tak banyak borak dengan u sebab di kotak fikiran i ni dok fikir slogan untuk Kuiz Interaktif Bicara Haji 2011. I wonder macamanalah si Ayu ni leh bising bising selamba sungguh. Slogan pun jalan jugak. Bagi i la kan selalunya i akan dapat ilham masa nak tidur tu. Kali ni last minute, otak i pun jam.....akhirnya siaplah slogan i yang tak seberapa hasil garapan last minute. Lepas tu Ayu belanja me makan ice cream dan lunch. Ohhhh ice cream....i memang suka pun. Kalau dengan Dania berlumba makan ice cream. I yang dulu habis....

Lepas tu i nak hantar by hand ke Utusan Malaysia Jalan Chan Sow Lin. I hantar sekali Ayu punya since i free kan.....esok last day ni. Hari ni gigih nak hantar sebab tarikh tutupnya adalah pada 12 Okt sebelum pukul 12 tengahari. I gigih menghantarnya sehari sebelum. Dengan bantuan GPS, i berjaya jumpa Utusan. Walau sesat tiba kat tempat latihan Utusan. Utusan yang nak hantar borang tu masuk dalam lagi bangunannya. Makkkkhaiihhhh parking satu hal pulak. I pusing 2-3-4-5 kali. Main parking tepi jalan dengan harapan tak kena saman. Bangunan Utusan ni bangunan lama eh?...

Ada sesiapa yang join contest ni tak???

3 comments:

  1. i mengaku i join hehehehe. Anyway Ezz muah muah sebab tolong ajak and antar entries (sbb 2) I...and for Dayah truly comper yang baek tulun menolong :)....

    p/s: I memang bising....slogan I ntah hape2 lah daku reka hik hik

    ReplyDelete
  2. @AyuArjuna BiGoshh i musykil macamana u dgn mulut berjalan, tangan berjalan, cepat siap semua 1 shot....wahhhh salute la...hehehe :-)

    ReplyDelete
  3. hehehe me tak join sbb me spesis memerlukan masa yg lama utk buat slogan :p :P good luck to both my BFFs :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails