Thursday, October 30

Barangan dari United Kingdom. Terima kasih adik!!!

Masa ni baru jumpa ajer barang-barang yang memang adik saya nak bagi saya. Saya dapat tray Portmeirion dan pisau Jamie Oliver. Ni bukan plastik yer. Ni tajam. Ada pulak yang kata pisau Jamie Oliver ni pisau plastik sebab warnanya yang ceria. Hehehe. Saya ada open for booking pisau ni kat facebook. Ramai yang berminat nampaknya :-) 


Kasut high cut Clarks untuk Dania harganya 5 pound sterling. Dalam RM25 duit kita. Kasut Dania berkilat-kilat. Selain daripada tu helmet cute 'Animal in Love', sweater Converse dan jeans GAP. 


Hubby dapat T Shirt Hard Rock Berlin. Hubby my sis yang lagi satu dapat yang Copenhagen. 


Kalau pandai membeli kat UK tu boleh dapat harga yang sangat berbaloi. Ada sorang kawan saya, adiknya juga belajar kat UK tapi maybe sebab adiknya lelaki kot so takde la shopping sangat macam adik saya ni haa....Hehehehe.....

Related Posts with Thumbnails