Skip to main content

Posts

My IG Post

Hello eznakhalili.com readers!!

Featured

Beetle an iconic gathering gagal mencapai target?

Suami dapat whatsapp dari sales person tentang event terbesar Beetle sempena Beetle dah stop production di Puebla, Mexico pada 11 Julai 2019 jadinya event ni sempena farewell Beetle. Daftarlah suami saya online. Kebetulan Dania ada aktiviti kat sekolah pagi jadi hantar Dania ke sekolah dulu. 
Ni Volkswagen Wing Hin di Balakong. Kami berkumpul di sini sebelum konvoi ke Putrajaya. Saya dan suami dah breakfast dulu sebelum datang sini untuk lapik perut jadi bila tiba sini memang agak kenyang la. Setakat minum ajer. Breakfast disediakan seperti roti jala, mi campur bihun serta air. Saya tapau roti jala je la. 
Ni semua Beetle yang akan konvoi sekali. Ada orange, dune, bronze, red and blue. Patutnya ada 12 Beetle tapi 6 Beetle lagi tak jadi konvoi termasuk la Beetle jiran saya yang berwarna hitam.  

Dari Balakong kami bertolak jam 10 pagi. Kami mengikut kereta Beetle berwarna orange. Kereta Beetle yang belakang sekali kebetulan pun berwarna orange. Dalam perjalanan, suami kata eh kalau ikut s…

Nuff

Latest Posts

Seharian bersama selebriti

Cara menghidupkan insurans motor yang tamat lebih daripada setahun.

Kisah Raya Saya 3

Translate