Friday, February 5

Tips Fashion Sales

Ada beberapa cara nak dapatkan tips fashion sales untuk membantu anda membuat pembelian yang berbaloi dengan duit yang kita keluarkan. Ok.....bagaimana nak mulakan ye?....

Photo taken from google

1. Pertama sekali kita kena senaraikan barang yang kita berniat nak beli melalui online. Kalau kita dah senaraikan barang-barang yang kita nak beli....senang la kita dapat idea dari butik online mana untuk kita mendapatkannya. 

2. Online shopping akan menyenangkan kita untuk membuat perbandingan harga dengan hanya satu click. Jadinya kita tak payahlah bersusah payah nak pergi dari satu kedai ke kedai yang lain kan?. Lebih menjimatkan masa dan tenaga. Tau je lah sekarang ni dengan traffic jam lah, nak parking pulak takde tempat parking. Salah parking, dapat pulak surat cinta dari majlis perbandaran. 

3. Nak senang kan....subscribe la melalui mailing list atau newsletter supaya kita antara orang yang pertama akan tahu mengenai deal yang terbaik. Suka tak...suka tak?....

4. Ada banyak online shopping yang kita boleh pilih dengan menawarkan FREE shipping fees. Terpulang kepada kita nak pilih yang mana menjadi pilihan hati. 

Related Posts with Thumbnails