Thursday, September 18

Tak nak shopping tapi ter jugak


Dalam tak nak shopping tu tertewas juga tershopping. Kebetulan warehouse sale Hush Puppies ni memang dekat sangat dengan Sekolah Agama Dania kat Bandar Kinrara jadinya singgah dulu sebelum ambik Dania balik. Warehouse sale ni kat Taman Perindustrian Kinrara. 

Pakaian murah-murah dari harga sebenar. Jadinya, saya belikan slack 2 helai untuk hubby. Ada call hubby tanya size seluar pastu hubby kata Hush Puppies lagi. Hehe. Kebanyakkan seluar jenama Hush Puppies. Gi warehouse sale boleh dapat harga murahlah. Warna hitam dan warna khaki beserta stokin buat gi kerja. Dania dapat sehelai baju tidur dan seluar dalam. Saya dapat baju T-Shirt lengan pendek dan seluar yoga. 2 ni nak buat tidur ajer. Berbaloi jugaklah harganya. Tambahan pakaiannya yang memang berkualiti. 

You alls suka ke warehouse sale? 


Related Posts with Thumbnails