Tuesday, April 25

Bukan Mauritius tetapi ...........



Saya ada buat post saya menang ke Mauritius. Umumnya pada bulan Januari lagi tetapi vouchernya dapat bulan April. Ini disebabkan tiba2 pengurusan Air Asia membatalkan penerbangan ke Mauritus sehingga Mac 2017. Rasanya baru je route ni dilancarkan. Akhirnya Air Asia bermurah hati nak bagi tiket saya dan suami ke Perth, Australia. Di saat ini tarikh belum dipilih lagi tapi adalah tarikh2 yang mungkin akan dipilih. Payahnya nak pilih tarikh.......
 
Saya pernah pergi Perth masa Dania berumur 1 tahun 9 bulan. Masa tu layan Dania je la. Dulu siap bagi Dania main masak2 dengan cawan dan sudu flight.  Kira kali ni kalau pergi pun Dania dah tak ingat tempat2 yang dilawati dulu....cuma mengimbau memori saya dan suami.
 
Insya allah kalau kami pergi, saya akan share dalam blog ni tempat2 menarik...


Related Posts with Thumbnails