Wednesday, January 25

Mauritius mu tunggu ku datang

Photo dari facebook page Pesona Pengantin

Sebenarnya saya tak tahu pun saya menang peraduan ni sehinggalah ada terima pm dari seseorang. Saya check kat fb page Pesona Pengantin. Ye ada nama dan gambar saya. Kalau ikutkan dah 2 hari announcement ni kat fb page tu. Kena hantar gambar dan share kat facebook. Segan gak la. Saya jarang post gambar romantik kat fb. Contest punya pasal......

Jadi sekarang ni tengah tunggu voucher dari Air Asia. Pergi berdua?....Dania dah tanya bila 'kita' nak pergi ummi?....Ok anda semua tak silap. Dania mentioned the word 'KITA' 

Ada rezeki kami bertiga la ke sana. Insya allah. 

Related Posts with Thumbnails