Skip to main content

Posts

My IG Post

Hello eznakhalili.com readers!!

Featured

Bila rumah dimasuki ssss ssss ssss

Masa tu Dania ada seminar PT3 dekat Heriot Watt Putrajaya. Saya masa tu tengah nap sekejap. Tengah syok nap jiran sebelah call kata...Kak Ezna...ada ular belakang rumah Kak Ezna....apa lagi panik la saya dengar sebab lagipun baru bangun dari tidur kan?. Suami pula masa tu takde kat rumah. 
Apa lagi terus call suami. Bila tanya kat mana sibuk pula nak beli ikan kecik sebab nak letak dalam kolam luar rumah. Lepas tu saya call no 999. Heran juga operator siap tahu nama saya. Maybe saya pernah call kot dulu ke mereka ada simpan data pengguna?. 
Lepas operator terus sambung je JPAM. Rupanya JPAM Kajang yang akan entertain area rumah saya walaupun JPAM Putrajaya yang paling dekat. JPAM suruh saya tengok ular tu kat mana. Mana la saya nak nampak. Jiran saya nampak sebab kat tingkat atas dia dah renovate jadi memang nampak terus dari atas rumah dia. Ada 2 ekor katanya. Eiiii seram tak? 
Gambar bawah ni masa JPAM datang rumah. Suami masa ni dah tiba kat rumah. JPAM terus la check kat belakang rum…

Nuff

Latest Posts

Semuanya bermula dari rumah....Junandus kini mendapat tempat di hati pelanggan

Things you wish you knew before buying a property in Malaysia

2 hari 1 malam di Port Dickson

Iftar di De' Orchid Glass Hall memang berbaloi

Sah la Muhammad Haziq bin Mohd Tarmizi telah tiada

Translate