Wednesday, July 23

Courts ID workshop & Digital Sofa Maker Contest

Saya masuk contest ni kat blog Sohoque.com dan tak sangka boleh menang pulak. Majlis ni diadakan pada 28 June 2014 bertempat di Courts Bandar Sri Damansara. Saya pergi dengan Dania. Mr hubby yang tolong hantar. Hubby tak dapat nak join sebab nak pergi service motor. 

Workshop ni patutnya ada 10 blogger tetapi cuma 9 yang join. Ada sessi penerangan tentang produk Silentnight. 


Beliau tunjuk cara-cara nak mereka sofa dengan menggunakan aplikasi Sofa Maker. 



Ada 3 group yang dipanggil untuk mereka sofa idaman. Sofa yang menang nanti bakal dibawa pulang oleh pemenang. Group saya dipanggil yang terakhir sekali. Yang tengah tu blogger Jamian Sarif. Memasing dengan kreativiti memasing. 


Oh lihatlah sofa saya. Berwarna merah sesuai dengan cat Nippon Paint :-)


Jumpa Ila Saleh 


Rupanya pemenang ni yang sangat sempoi dan cakap main design ajer. Ececece......clap clap untuk Eyriqazz. Background slide tu sofa rekaan Eyriqazz. 


Yang lelain dapat jugak bantal dari Silentnight. :-) Tingginya mat salleh ni. Saya tinggi bahunya sahaja. 


Lepas tu aktiviti makan-makan dekat cafe Dunkin Donuts. 


Setiap blogger menerima RM200 voucher. Huh...tak sampai 1 jam saya dah langsaikan voucher ni.


Hubby nak sangat microwave oven. Dekat nak puasa dah masa ni so ambik brand Electrolux sebab harganya RM199 tengah offer. Nannie Isa nak yang brand saya punya ni tinggal satu ajer. Rezeki saya.


*****broframestone.com thanks sebab kongsi info tips berblogging :-)

Related Posts with Thumbnails