Friday, April 18

Secebis kenangan mama berwarna sephia....


My cousin upload kat fb gambar yang scan satu ketika dahulu masa beliau kecik-kecik. Dalam gambar tu my cousin yang tunduk ke bawah. Ada terselit di situ gambar mama. Mama masa ni tak pakai tudung jadinya me cover rambut dan lengan mama yer. 

Ambik gambar kat kampung mama ni. Tak jauh dari kampung mama ada rail keretapi. Mama pernah cerita yang mama pernah lepak sini adik beradik tengok keretapi lalu. Belakang tu abang mama, yang pakai hairband kat tengah tu maksu me Azizah yang kerja kat Kha***** N*******. Selain daripada itu adik beradik my cousin Afizah yang me panggil Kak Pi, Tajul Azwa, Tak dan Kak Yan :-) 

Priceless gambar ni. Dah minta izin Kak Pi nak copy :-) Zaman sekarang jangan berani-berani dok lepak tepi rel keretapi.....bahaya.....

Al Fatihah buat mama.....mama sentiasa dalam ingatan ena.....

Related Posts with Thumbnails