Skip to main content

Posts

My IG Post

Hello eznakhalili.com readers!!

Featured

Marahkan ex? Ini caranya.....

Credit : Here
Zoo di San Antonio, USA ada mengadakan program "Cry Me a Cockroach!. Hey program apa ni? Ada tak sesiapa yang marah sangat dengan ex you alls?. Rasa macam nak bagi je ex you alls ni dimakan oleh haiwan?. Boleh aje namakan cockroach (lipas) ni dengan nama ex you alls kemudian zoo di San Antonio ni akan bagi la makan kat haiwan yang makan cockroach kat San Antonio Zoo ni. Haaa menarik bukan?. Harganya cuma USD 5 seekor lipas 😆😆😆. Kalau rasa cockroach ni hanya haiwan yang kecik ajer makan jadi boleh ajer namakan ex you alls tu kat rodent sejuk beku. Rodent sejuk beku ni akan diberi makan kat reptilia. Haaa puas hati kan?.....Harga mahal sikit la USD 25 seekor. Kononnya boleh la merawat hati yang luka gitewwww.....
Gambar hiasan Credit : Google
Pulak tu, sijil akan diberikan dan kita boleh la pamer kat facebook kita atau media sosial kita. Akan ada siaran langsung dari Zoo San Antonio tau.....Live Streaming lagi mereka bagi makan lipas dan tikus2 tu. Event ni akan dijala…

Nuff

Latest Posts

Pandu Puteri mengimbau kenangan lama

Prosedur Wang Tak Dituntut

Dari beg bertukar jadi emas

Pengalaman Yee Sang di Four Points by Sheraton Puchong

Pakej matapelajaran Sekolah Menengah Teknik

Bila ibu-ibu terlibat untuk gimik sekolah

Balik kampung dan jalan jalan cari makan

Translate