Sunday, October 23

Bomba datang

Tugas bomba bukan setakat memadamkan api jer....Ni pun salah satu tugas bomba...


Dekat tapak surau Nurul Iman, near my house rupanya ada sarang tebuan. Not so big tapi kalau dibiarkan lama2 dikhuatiri boleh membesar jugak sarangnya.  

Pihak bomba ni bertindak membakar sarangnya. Then, sarang tu jatuh. Selesai doh tugas bomba.


Gambar2 ni semua hasil lensa hubby. Hubby dipaksa untuk buat liputan aktiviti menghapuskan sarang tebuan. Me and Dania tak pergi pun......

2 comments:

  1. @Mama Zharfan rupanya near my house lagi ada sarang tebuan kedua tapi Majlis Perbandaran Subang Jaya dah bakar dah. Dengar cerita yg ni besarrrrr punya....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails