Sunday, October 30

Beriadah di taman hujung minggu

Ececeh macam terer je exercise ni yer...

Ni antara permainan kat sini 

Dania naik see saw, guess sape yang naik kat depan dia? Hehehe

Permainan ni yang paling ramai budak2 sebab mainan paling besar

Hujung minggu beriadah di Taman Bukit Jalil. Menghirup udara segar kat sini. My friend yang duduk dekat dengan rumah i pernah jogging kat taman ni tapi dia kata masa jogging berhampiran hutan2 tu dia pernah terserempak dengan babi hutan. Eiiii seramnya.....taman permainan ni jauh sikit pada hutan tu. Taman ni sangat luas sampai ada 3 exit. Kalau dari exit 1 nak ke taman yang hujung sekali, kena naik bukit. Anak tangga punyalah banyak. Tak larat you alls....

You alls suka ke taman mana? 

2 comments:

Related Posts with Thumbnails