Sunday, October 9

Bila Zamarul Hisham....................


Sebenarnya saje i reply dari wall post Zamarul Hisham ni. Zamarul nak cari 12 orang sebagai biz partner kerana Zamarul ni dilantik sebagai duta produk Antarabangsa. I wonder product apa so i pun terpanggil nak shoot kat wall. Tapi errr tak la pulak diterangkan product apa kan.....ehm....i pun terlupa sape yang suruh i add Zamarul ni.....bukan sebab i peminat tegar Zamarul ni.....biasa biasa ajer....

****peminat tegar tu die hard fans la kan. Umur macam i ni dah takde istilah die hard fans dah. Lain lah masa muda2 dulu. Bila teringat dolu dolu, tergelak sendiri jer...sanggup ohhh letak button badge kat bag. hehehe....

You alls peminat tegar sape?....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails