Thursday, October 20

Aaron Aziz carta tertinggi di My Small World


Wah wah wah kemain lagi nama jejaka tampan ni di dalam carian tertinggi blog i ni haa.......almaklumlah glam sekarang Aaron Aziz ni. Kat TV kalau pelakon lelaki tu mestilah Aaron Aziz. Ye tak?. Tapi setahu i, Aaron ni banyak tercalon kat anugerah kita tapi rasanya dia tak pernah menang lagi kan?. Tu yang masa i tanya Aaron kat birthday party anaknya tu, i kata i thot u akan menang, Aaron reply selalu tercalon je tapi tak pernah menang. Alehai kesian gak bunyinya tu. I rasa antara sebabnya jugak sebab bukan orang Malaysia kot.....bercakap tentang Malaysia ni. Dengar cerita Aaron dan isterinya dah apply taraf penduduk tetap memandangkan rezeki Aaron Aziz yang mencurah curah kat Malaysia ni. Tambahan pula anak2 Aaron pun bersekolah kat Malaysia.  

Moga impian Aaron dan keluarga nak mendapat taraf penduduk tetap dapat direalisasikan oleh kerajaan kita.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails