Hello eznakhalili.com readers!!

Saturday, June 8

Perkahwinan di Wilqadry Grandeur

Selepas ambik Dania dari UPM, balik rumah dulu sebelum bersiap-siap nak ke Wilqadry Grandeur di Connezion Putrajaya. Ini kali pertama kami ke sini. 


Kawasan kami buat kenduri anaknya. Boleh duduk dalam atau kat luar ni. Luar ni tenang sikit la. Tak ramai yang duduk kat luar. 


Sementara hubby bersalaman dengan tuan rumah, saya ambil gambar Dania dengan pengantin.


Lawa busana yang dikenakan berwarna beige keemasan. Dania pakai lengkap la baju kebaya ni tapi kat dalam dah siap seluar tu. 


Cantik tulisan Wilqadry ni dan Dania dah bagitahu ayah nak ke PBAKL lepas ni. 


Dewan ni terletak kat Tingkat 1 bangunan kat sini. 


Dari sini terus ke PBAKL PWTC. Dalam perjalanan....stuck dekat tol Sg Besi dekat 30 minit tak tahu pasal apa. Saya sampai tertidur dan bila bangun eh eh masih kat tol Sg. Besi. Teruk punya jam la...

Siapa yang kami jumpa masa PBAKL....penulis, pelakon Pi Mai Pi Mai Tang Tu, Ustaz Glamour....post selepas ni lah ya....





XOXO,
Ezna

8 comments:

  1. Barakallahufik kepada kedua mempelai. Seronok dapat ke pesta buku tahun ini. Jumpa Imuda ya.

    ReplyDelete
  2. Betul, cantik betul warna dan baju pengantin tu sendiri

    ReplyDelete
  3. Unik nama dewan ni, mungkin gabungan nama pemilik kan...
    Selamat Pengantin Baru buat kedua mempelai

    ReplyDelete
  4. pengantin cantik plus bajunya pun cantik! dania pun cantikkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  5. nampak pengantin, terus terasa nak pakai baju pengantin jugak...hahaha

    ReplyDelete
  6. Memang cantiiik baju pengantin. Selalu suka warna antara putih dan emas ini, Krn menimbulkan kesan mewah.

    Bagus juga kalo area makan di bagi luar dan dalam. JD tak crowded sangat

    ReplyDelete