Hello eznakhalili.com readers!!

Friday, June 21

Menu lunch kami.....

Tak ingat pulak nak post cerita ni. Masa ni saya tak masak sebab plan nak makan kat Umai @ Serumpun, UPM je. Sebelum makan ambik gambar berdua dulu la. 



Dania order Mee. Nampak sedap ni. Orang tu dah siap-siap masukkan minyak bercili. 


Kat kedai yang sama jugak order dumpling goreng. 


Close up minyak bercili dan dumpling goreng. Dumpling goreng ni takde la sedap sangat sebab kami pernah makan yang sedap lagi. Banyak rempah pulak dalam dumpling ni. Next time tak order dah dumpling goreng ni. 


Saya rasa nak makan laksa jadi saya order laksa utara ni. 


Kat sini yang saya order laksa. Kalau nak cendol pun ada jugak tapi saya minum teh o ajer. 


Agak-agak teringin nak masakan orang lain boleh je pergi sini lagi. Masa ni rasanya makan lewat sikit sebab tunggu Dania habis kelas petang. 





XOXO,
Ezna

12 comments:

  1. mana laa sy nak.cari.laksa petang2 mcm ni kat area sini😀

    ReplyDelete
  2. Syok makan area kampus ni harganya biasanya lebih murah kan?

    ReplyDelete
  3. I baru jer belajar mkn dumpling haha ari tu i mkn yg sup punya..sedap jer..yg goreng lom try lg

    ReplyDelete
  4. Laksa, lama tak makan. Yumm yumm.

    ReplyDelete
  5. kalau datang UPM selalu singgah makan di kedai makan sebelah masjid. Senang dan banyak pilihan.

    ReplyDelete
  6. nampaknya mienya pedas dengan banyak sambal

    ReplyDelete
  7. laksa sedap, dumpling pun nampak menarik tu.. eh eh...

    ReplyDelete
  8. Saya tak terlalu suka juga dumpling yg banyak rempah. Pernah sekali makan di restoran jepang, gyoza, ternyata pakai irisan daun ketumbar. Tak suka sangaaat 🤣🤣. Jarang ada gyoza yg sesuai dengan selera jadinya

    ReplyDelete