Monday, January 10

Excited mode


Punyalah happy sebab i antara top commentator blog Red Mummy. http://www.emocutez.comYa Red Mummy yang terkenal seantero Malaysia.....hehehe...lagi pun kalau me dibandingkan dengan blog Red Mummy tu bagai langit dengan bumi. Bila nama kita ada kat dalam blog fames ni, bangga la jugak. You alls pun sure tersenyum senyum agaknyer.....oh silap silap me je kot yang tersenyum senyum......


To play safe, i pun minta izin dari Red Mummy untuk print screen page tu. Jangan main2 you alls pasal print screen ni silap2 haribulan kena saman tu macam yang terjadi kat blog my bff tu. Kena tiru ayat sebijik sebijik....

2 comments:

  1. cayalah ezz!!! best tu kena tempias glamer heheeh

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    hihihi...tengok2 dah bukan top commentator dah...hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails