Thursday, January 13

Top Commentator lagi....

Kebenaran print screen diperolehi melalui Twitter


Me antara top cmmentator lagi untuk blog Red Mummy....hehe http://www.emocutez.com

Entah apa angin me, sekarang me rajin nak komen blog blogger sekalian. Antaranya blog Red Mummy ni....hehe....

You alls rajin ke nak komen blog yang fames nih?....ngeee...

9 comments:

  1. hehe..blog2 otai eija suka jdk silent reader jerk..tp kadang2 tu ada gak la sekali-dua komen..huhu...

    ReplyDelete
  2. ermm ada sekali dua jenggah blog dia ... but akak x jadi folower punn sbb dia dah famous dah .. hehehe .. akak lebih suke jenggah2 kawan2 yg low profile mcm2 kita2 skrg nie :) .. kawan2 yg baru nak mulakan destinasi dgn BLOG .. :))

    ReplyDelete
  3. rajen mengomen tu...tahniah...

    rajen jgk BW nak2 blog yg rajen masuk komen kita...

    ReplyDelete
  4. @ieda
    kadang2 segan gak nak komen tpi, sebelum dia jadi fames dia pun macam kita juga....:-)

    ReplyDelete
  5. @Fieza79

    Dulu rajin BW jer...skrg komen pun dah ok dah...

    ReplyDelete
  6. me sekali sekala je jenguk RM tu, and kdg2 ada ler komen, ikut mood me heheh

    ReplyDelete
  7. Rajin baca blog RM ni tp malas comment..he3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails