Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Thursday, January 13

Top Commentator lagi....

Kebenaran print screen diperolehi melalui Twitter


Me antara top cmmentator lagi untuk blog Red Mummy....hehe http://www.emocutez.com

Entah apa angin me, sekarang me rajin nak komen blog blogger sekalian. Antaranya blog Red Mummy ni....hehe....

You alls rajin ke nak komen blog yang fames nih?....ngeee...

9 comments:

  1. hehe..blog2 otai eija suka jdk silent reader jerk..tp kadang2 tu ada gak la sekali-dua komen..huhu...

    ReplyDelete
  2. ermm ada sekali dua jenggah blog dia ... but akak x jadi folower punn sbb dia dah famous dah .. hehehe .. akak lebih suke jenggah2 kawan2 yg low profile mcm2 kita2 skrg nie :) .. kawan2 yg baru nak mulakan destinasi dgn BLOG .. :))

    ReplyDelete
  3. rajen mengomen tu...tahniah...

    rajen jgk BW nak2 blog yg rajen masuk komen kita...

    ReplyDelete
  4. @ieda
    kadang2 segan gak nak komen tpi, sebelum dia jadi fames dia pun macam kita juga....:-)

    ReplyDelete
  5. @Fieza79

    Dulu rajin BW jer...skrg komen pun dah ok dah...

    ReplyDelete
  6. me sekali sekala je jenguk RM tu, and kdg2 ada ler komen, ikut mood me heheh

    ReplyDelete
  7. @Mama Zharfan

    u pengomen tegar Eyriqazz :-) ngeeee.....

    ReplyDelete
  8. Rajin baca blog RM ni tp malas comment..he3

    ReplyDelete