Tuesday, January 4

Dania baru darjah 1....ada yang nak buat menantu???


Tajuk berat ni you alls. Kecik2 dah pandai nih...sebenarnya bukan anak2 yang over ni. Mak mak yang over. Ha ha ha. Saje my friend 2 orang ni kengkonon nak buat Dania menantu padahal anak masing2 baru masuk Darjah 1. Ha ha ha. Tergelak gulink gulink i. Ha ha. Biasa la mak mak ni apa lagi topic yang paling best dibincangkan selain anak2 kan.... Sangat bersyukur yang tak terhingga kerana me boleh bergelar seorang ibu. Alhamdulilah. Walau dania sengsorang tu anak i, so far okie....me still seorang ibu walau anak baru sorang. Pernah merasa nikmat mengandung 9 bulan dan sakit melahirkan. Bandingkan dengan mereka yang masih mencuba untuk mendapatkan permata hati....bayangkan.....ada jer few of my friends still mencuba. Kita hendaklah selalu membandingkan diri kita dengan mereka yang tidak bernasib baik seperti kita supaya kita akan lebih bersyukur. Anak adalah amanah. Kita yang akan mencorakkan mereka......

Selamat bersekolah kepada anak2 permata hati ibu dan ayah semua !!!

6 comments:

  1. moga2 ada rezeki u soon :) never give up tau :)

    ReplyDelete
  2. insyaallah rezeki allah akan ada...bykkan bersabar & bykkn berdoa..

    ReplyDelete
  3. takpe, menarik per kawan sendiri punye anak jadi menantu kite, at least kite dah kenal kan

    ReplyDelete
  4. @Em's Family

    I rasa best jer kan Mira....ibu bapa dah saling mengenali...huhuhu...panjang lagi masanyer...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails