Nuff

Butik Ustazah Siti Nor Bahyah

Sungguh i berkenan dengan tudung Ustazah Siti Nor Bahyah kat dalam rancangan Semanis Kurma. I ikut fb Ustazah dan ini yang i jumpa.....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ustazah dah ada butik dan buat promo jualan lelong 29 dan 30 Jan ni. Kalau ada kesempatan, i pun nak pergi sana.

Jom ke butik ustazah jom !!!

Comments

  1. waa best2 nie .. kalau akak duk KL nak jugak turun :)

    ReplyDelete
  2. beshnya :) me pun berkenan mcm u gak--sama taste plak kita hehehe

    ReplyDelete
  3. semanis kurma?? ada tengok tapi tak selalu.. bila dah tertengok kena tengok sampai habis hehe

    ReplyDelete
  4. @ieda

    berkenan sungguh tudung ustazah siti nor bahyah ni....

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    hehe...sama la plak....i memang suka tengok semanis kurma dan sangat admire tudung ustazah....hehehe :-)

    ReplyDelete
  6. kt mne butik ustazah ye..

    ReplyDelete
  7. @izan

    izan, click kat fb tu untuk gambar yg lebih jelas. ada alamat dan no tel sekali.

    ReplyDelete
  8. ummi..fb ustazah ek?mekasih..

    ReplyDelete
  9. wholesale vibrators
    dildos
    cock rings
    They asked me to read something. My parents finely told me this.
    After my first year of preschool i moved where i live now.
    So about 14 days ago, my boyfriend and I dry humped for the first time.

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts