Saturday, January 29

Butik Ustazah Siti Nor Bahyah

Sungguh i berkenan dengan tudung Ustazah Siti Nor Bahyah kat dalam rancangan Semanis Kurma. I ikut fb Ustazah dan ini yang i jumpa.....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ustazah dah ada butik dan buat promo jualan lelong 29 dan 30 Jan ni. Kalau ada kesempatan, i pun nak pergi sana.

Jom ke butik ustazah jom !!!

9 comments:

  1. waa best2 nie .. kalau akak duk KL nak jugak turun :)

    ReplyDelete
  2. beshnya :) me pun berkenan mcm u gak--sama taste plak kita hehehe

    ReplyDelete
  3. semanis kurma?? ada tengok tapi tak selalu.. bila dah tertengok kena tengok sampai habis hehe

    ReplyDelete
  4. @ieda

    berkenan sungguh tudung ustazah siti nor bahyah ni....

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    hehe...sama la plak....i memang suka tengok semanis kurma dan sangat admire tudung ustazah....hehehe :-)

    ReplyDelete
  6. kt mne butik ustazah ye..

    ReplyDelete
  7. @izan

    izan, click kat fb tu untuk gambar yg lebih jelas. ada alamat dan no tel sekali.

    ReplyDelete
  8. ummi..fb ustazah ek?mekasih..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails