Monday, January 24

Ballerina

Ballet dancer

Photo taken from : Google

Me nak cerita pasal ballet dancer ke? Oh bukan....bukan ballet dancer. Rasanyer cute je kalau budak2 belajar ballet ni.


Dan


Bukan juga nak cerita pasal kartun Angelina Ballerina ni. Sape pernah tengok? Kat Playhouse Disney Channel Astro. Si tikus yang bernama Angelina yang pandai menari ballet....

Angelina Ballerina

Cartoon taken from : Google

I nak cerita pasal

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Banyaknyer stok biskut Ballerina

Biskut Ballerina

I terjumpa biskut Ballerina ni kat Ikea. Kat situ semua produk dari negara Sweden. Nak beli takde pulak cop halal. Walaupun ingredient emulsifier atau pengemulsi dari soya, i rasa was was pulak nak beli....tapi nampak cam sedap je biskut nih....

2 comments:

  1. suspens td, ingatkan u antar dania masuk kelas ballet hehehe

    ReplyDelete
  2. ler... i think kalau ade cop V ke ape kat biscuit tu, should be ok.. boleh tanye suzie, since dia dok Uk, should have known better

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails