Saturday, January 22

Entry santai......

Yellow Cab Pizza Co

I ternampak motor unik ni kat KL. Snap gambar kat traffic light ni dari dalam kereta. Tu gambar cam blur. Rasanya company pizza. Motor skuter yang di modify macam jadi teksi pun ada. Tak pernah rasa plak pizza Yellow Cab ni.

Ada yang pernah rasa ke??

----------------------------------------------

Frames

Frames

Ni bukan kedai jual frame yer. Ni restoran unik yang terletak di Sunway Pyramid. Unik sebab kat sini dipenuhi dengan bingkai gambar. Dah nama nyer pun Frames.....

Yer....saper tu nak enterframe??? ngeee.....

6 comments:

  1. siyes unik--frames tu i like--hheheh mula2 ingatkan u nak tunjuk pic frames kat umah u ;)

    ReplyDelete
  2. akak! blog akak dapat award dari izzil..sile2 ambik ye
    http://ezayhadry.blogspot.com/2011/01/smashing-award-goes-to.html

    ReplyDelete
  3. 2-2 bende i tak pernah tengok lagi.. pizza cab tu pun tak pernah.. frame restaurant pun tak pernah :)

    ReplyDelete
  4. ouch ada yg kata pizza cab tu rsnya sedap banget

    ReplyDelete
  5. bestnya dikk .. santai2 minum2 di kedai mcm nie .. akak kalau di ktn nie dekat dgn tmpt kerja harus hari2 santai mcm nie jugak :)

    ReplyDelete
  6. yg yellow cab pizza tu pernh tgk kt ampang & kt jln apa ntah menuju ke lebuh ampang tu....ada opismates pernh mkn situ ..kita pn tk pernh try....yg frame tu 1st time dgr...tk perasan lak time p sunway aritu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails