Sunday, January 30

sms bangang.....

Minta maaf pada gambar yang gelap gulita. My phone ni pun memang kaler hitam pon...

I terima sms ni 2 hari lepas papa kembali menghadap penciptanya. Memang bangang la kan yang send message nih. Sah sah papa i dah takde. Lepas tu bahasakan diri ayah pulak tu. I panggil papa. Heran jugak...i rasa dia ni main hentam kromo ke tekan no telefon.....lengguk bahasa yang i rasa ada sedikit berbelit daaa....amboiiiii demand credit RM50 ko....

I rasa macam nak report kat Maxis je nih....012 - 8113586

Ada sesiapa yang terkena tak dengan si cerdik ni ??? Tak silap i, i pernah terpegi blog blogger yang terkena sms macam nih....tak teringat blogger mana...

8 comments:

  1. itu belog saya.! penah terkena jugak laa. cuba baca entry ni. http://sitinurazlinda.blogspot.com/2010/12/aku-tertipu-aku-tertipu.html

    ReplyDelete
  2. jgn layan la..
    ai pn terkena gak, tp dlm ayat yg berbeza..
    targetnya ai think sama je kot..
    ai pn de wat entry taw..
    Ni link entry psl SMS tipu tu..

    ReplyDelete
  3. aku pun pernah dapat. ayat yg sama gak. tp, dia mintk 3 ploh hengget jek.

    ReplyDelete
  4. pernh gk wt entry psl dpt sms ni...mmg ntah apa2kn

    ReplyDelete
  5. meamng perbah terkena,tapi tak sempat pun buat entry...gila kan....ya pun tak panggil ayah,panggil abah....ya pun tinggal dengna abah ya,time tu abah ada je kt umah....banyak caantik muka orang ni kan....ya dia mintak topup RM 30 n 10 je....

    ReplyDelete
  6. ayu pernah dapat gak sms ni...buat tak layan jer...sebab memang tau dasar penipu..

    ReplyDelete
  7. saya x pernah kene tapi seorang pak cik staf kt tmpt sye kje pernah kene..pastu yg lawaknya, pakcik tu kate "bapak aq kan da meninggal lame dah, xkn bapak aq dlm kubur yg bg msj lak" saya gelak punye la kuat...hahahahah

    ReplyDelete
  8. memang bangang --dasar penipu huh geram me ..ada ker org tertipu yek..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails