Wednesday, January 12

BE terbaru dari Maxis


Tengok2 Nuffnang pagi ni ada BE terbaru. Lalalalalala...hati berbunga riang http://www.emocutez.com. Bersyukur ke hadrat ilahi. Pencetus semangat untuk berblogging dan ber-blog walking....ececeh... semenjak lil precious darjah 1, kurang masa nak berblog walking tapi ku gagahi jua....chewahhh....macam emoticon kat sebelah ni haaa...rajin walking...keh keh http://www.emocutez.com

Thanks Nuffnang. Wo ai ni http://www.emocutez.com

10 comments:

  1. wah..bestnya..mestila hati berbunga riang..:)

    ReplyDelete
  2. @EiJa ZaQuaN

    La la la la (tengah berbunga riang lah ni) hehehe :)

    ReplyDelete
  3. wah best! tp bilalah BE nak menapak kat blog sy lagi ni..huhu...sedih.. =(

    Jom Lawat Blog Bardboo

    ReplyDelete
  4. @bardboo

    best....:)ada tu cuma cepat atau lambat....

    ReplyDelete
  5. tahniah ummi Dania..
    ummi alya lom dpt merasa lagik tuk thn baru nih, hikhihkhik.. :(

    ReplyDelete
  6. congrats ezz..kena rajin2 BW tu heheh

    ReplyDelete
  7. @♥Leily|Ummi Alya Husna♥

    Insyaallah....ada rezeki tak kemana :-) happy blogging!!!

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan

    tu lar..i cam kekurangan masa lak bila dania dah darjah 1 nih....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails