Thursday, January 27

1st Nuffnang Cashout


Ni lah 1st time i cashout my Nuffnang earning. Saje gatal2 nak tekan button cashout. I akan dapat cheque dalam masa sebulan dari tarikh akhir bulan. Walau hanya RMxxx.xx i bersyukur. http://www.emocutez.com

You alls dah berapa kali cashout ???


****mode excited setelah berpenat lelah blogging....err penat ke ??

18 comments:

  1. congrats ezz :) keep it up yer :)

    me nak cash out gak, even baru seratus lebih ajer pun --bln lps dh cash out, bln ni sbb dh lebih seratus, tgn jd gatal nak tekan butang cash out lg hehheehhe

    ReplyDelete
  2. slamat tgu check...utk 2nd cash out nanti,better ezna cash out akhir2 mcm 30/31hb so tk la terasa sgt...tp 27hb pn okla..dh akhir2...cz cek tu akan proses akhir bln...:) kita tgh tgu 3rd cek ni...ikut pengiraan awl feb dpt ler:)

    ReplyDelete
  3. saya pn nk cash-out gak r..
    lama dh tunggun dia masak ranum ni, takleh tunggu agi..
    heheheh, takut takleh maman langsung..
    btw, selamat bersoping la nnti yer.. =)

    ReplyDelete
  4. xxx.xx tak boleh kata hanya je hahha... capai tahap ratus2 petanda mmg ada usaha majukan blog & bw :) tahniah ezna. akaun wan masih xx.xx belum naik angka 3 lagi hahaha

    ReplyDelete
  5. @mama tisya

    Hi mama tisya...hehe dah terlebey excited tu yg ter'tekan' awal tu....

    ReplyDelete
  6. mira akan cash out, setahun sekali.. only during my birthday :) anyway, blogging tak penat.. yang penat.. ---> nak fish undi masuk friso..

    ok ok i dah keluar topik hahah

    ReplyDelete
  7. @Wansteddy Tales

    Bersyukur sangat Wan...takpe takpe mula2 sikit dulu lama2 jadi bukit. i peram dah lama baru dapat 3 angka.

    ReplyDelete
  8. @Em's Family

    Oh ye? sebagai hadiah birthday la tu kan....:-)

    ReplyDelete
  9. wahhh kak ezna dh cashout
    mesti lama peram tuu
    mesti masyuk $$$ gak tuu
    ezay bru xx.xx haha nak jugak

    ReplyDelete
  10. tahniah dikk
    akak x pernah layie huhuhu
    sikit sgt2 .. x tahu mcm mana nak kasi banyak huhuh

    ReplyDelete
  11. @Ezay Hadry

    hehe...kena peram sebab traffic sikit jer...hihi :-)

    ReplyDelete
  12. @ieda

    nak kasi banyak? kena peram cam sayer...hehehe...

    ReplyDelete
  13. wahhhh masyuukkkk........bestnya!
    eli belum penah lagi cash out. br belajar psl nuff ni hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails