Tuesday, January 11

Jumpa Naruto and Sakura....

Mee sanggul

Pulut kuning dengan ayam

Clown yang very the tinggi

Me dengan Naruto and his girlfriend Sakura. I tau nama Sakura pun sebab blogger caliph shuriken bagitau.... even Naruto ni i tau sebab i ternampak kartun kat blog caliph shuriken ni lar....

I siap tanya 'mamat' Naruto ni? http://www.emocutez.com


me : who are you?
naruto : i am naruto



Terus i ajak bergambar and sakura or so called gf naruto cakap u tak nak bergambar dengan i ke? I ni gf naruto...keh keh.....

Free popcorn

Persembahan apa....me tak tau tapi dari gaya baju maybe persembahan orang bulan....ngeee...

Me dengan clowns

Kanopi depan Digital Mall Seksyen 14, PJ

Human Statue.....exactly cam statue tapi bila tengok mata, terkebil kebil...

Me dengan human statue yang dok keras je kat situ

Dania dah balik sekolah....tengok serkup tu dah nak tutup mata dah..

Dania dan ayahnyer berpimpin tangan ke zoo

Lawatan ke Petting Zoo Kompleks 3C
kambing biri2, ayam, itik

Burung unta, ayam belanda, monyet

Pagi yang indah ni, jam sangat la teruk kat jalan masa nak hantar Dania sebab ada 2 lori rosak sepanjang jalan. Lepas hantar Dania sampai ke kelas, me terus breakfast sebab tension and penat jam tadi. Me order mee sanggul. Sedap jugak heh...you alls pernah rasa?http://www.emocutez.com Lepas breakfast terus balik rumah. Tiba rumah, hubby tak pergi kerja sebab tak 100% fit. Rehat kejap, teman hubby pergi klinik yang dah biasa kat Kelana Jaya ambik MC. Lepas tu breakfast kat kedai kelantan nih. Me minum je sebab dah breakfast awal....Lepas tu terus ke Seksyen 14 sebab nak solat Jumaat kat masjid bulat. Me drop kan hubby and terus tunggu dalam kereta. Double park you. Parking takde. Sangat busy lagipun kat Seksyen 14 nih. Tambahan hari jumaat. Leh tanya Ayu Rafikah kalau tak caye. Lepas solat, hubby pulak drop kan me kat Digital Mall Seksyen 14 sebab i nak pergi rest room....Ater...tu pun nak citer ke?...ha ha. I tak tau pun kat situ rupanyer ada function perasmian pembukaan Digital Mall. Bukan dah bukak lama ke?...http://www.emocutez.com On the way ke rest room ada orang berpakaian cam opera cina tu bagi i sweets....Duhhhh digelakkan oleh few pengunjung....Errr terasa cam budak kecik heh....Sempat bergambar dengan human statue, clowns and Naruto. Err i nak bergambar dengan Naruto je tapi 'girlfriend' Naruto kata tak nak bergambar dengan 'girlfriend' Naruto ke? Demi tak menghampakan 'girlfriend' Naruto, i pun bergambar sekali dengan dier...Hik hik...Dia promote diri dier daa...tukang ambik gambar....'mamat' opera cina tu.

Lepas tu hubby cari parking untuk kami makan dekat food court dekat situ. Lepas lunch, sempat lagi jalan2 kejap kat Digital Mall. Masa tu Senator Dato' Donald Lim tengah bagi ucapan. Besar-besaran jugak majlis perasmian pembukaan Digital Mall nih. Dah puas pusing2 terus ke school Dania. Dah ambik Dania, we alls pergi ke Petting zoo dalam kawasan Kompleks 3C tu...bau 'wangi' menusuk hidung. Laa...ada few animals jugak. Kambing biri2, http://www.emocutez.com, itik, monyet, burung unta........Dania kata ada Kanggaroo...haa?? Takde pon...Kecik je petting zoo nih. Free je pun. Tiba rumah...fuhhh penat tak hengat tue......letih....

10 comments:

  1. alaaaa..tak serupa pon naruto ngan sakura tu cam anime die..hampa peminat naruto nih..ekekekeke

    ReplyDelete
  2. hehe besh gak posing2 tu -- stay young at heart ezz ;)

    ReplyDelete
  3. best tu sporting berposing2 dgn watak kartun...kalau kita segan..hehe

    ReplyDelete
  4. nti try gi cosplay event, bole tgk naruto & sakura yg lagi lawa, hikk...

    ReplyDelete
  5. ala..ruginya I tak pegi Digital Mall minggu tu..my hubby mlm jumaat tu dia pegi dia kata ramai org..dan nampak hapenning sbb dia bagi hadiah utk lucky draw dan mcm2....kat situ mmg sesak tak kira masa....weekday ..weekend..ezz klu nak try nasi lemak dan lontong sedap..kat pasar sek 14 tu sedap...kat belakang kfc..masuk area laluan sebelah digital mall :)

    ReplyDelete
  6. @lily azliyana @ mama zara

    la mama zara minat naruto yer? alahai x sama ke? me ingat sama...hehe

    ReplyDelete
  7. @Fieza79

    hehe segan tu ada tapi sebab nak bergambar punya pasal....beranikan diri...

    ReplyDelete
  8. @AyuArjuna BiGoshh

    I rasa tak rugi pun ayu sebab parking payah bebeno tambahan parking depan digital mall jadi tempat letak kanopi jadi sangat2 kurang parking...i nak tumpang bilik air jer...haha :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails