Friday, January 28

Jumpa 'someone' di Ikea

Dania kat Smaland

Sibuk dania pot pet pot pet kata nak main2 kat Smaland. Mr Hubby tak sampai hati jadi pergilah bawak Dania ke Smaland di Ikea. Nasib la tak kena beratur nak masuk. Selalu kalau pergi weekend kena beratur....sambil2 tu pergilah me and hubby kat Harvey Norman dekat Ikano Power Center saje cuci mata. 1 jam lepas tu ambik Dania kat Smaland. Mula la Dania request nak soft ice cream Ikea. Lepas dah beli karipap dan ice cream, lepak kat food court bawah tu. Minum kat De Irfan sambil2 ngap ice cream dan karipap. Tiba2 ada somebody yang me sangat familar lalu tepi meja kami. Selamba je i panggil.......

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Pak engku....saya kawan fb Pak Engku.......Ezna. Pak Engku kata haaaa.........kenapa tak datang? (dalam hati i fikir tak datang mana?...tapi muka i maintain lagi). Terus i minta izin nak bergambar. Dah lah nampak Pak Engku cam tergesa-gesa nak pergi mana tah...sempat juga Pak Engku meluangkan masa untuk bergambar dengan me and family. Pak Engku suruh anak dier tolong ambikkan gambar. Pak Engku ni famous dengan Kuzie Catering.

Dania, Me, Mak Engku, Pak Engku, Mr Hubby
Dania tengah khusyuk makan karipap tu...

Selalu i tengok Pak Engku ni memasak kat Wanita Hari Ini, TV3. Mesti siap berbaju melayu dan bersamping dan bersongkok. Pak Engku juga merupakan ayahanda saudara kepada Raja Azura.

You alls pernah tak tengok Pak Engku?


12 comments:

  1. lor, ayahanda raja azura ker :) hensem orgnya :)
    kuzie catering tu famous kan :) selalu gak me dgr :)

    ReplyDelete
  2. femes kuzie catering ni.. pakcik ke ayah kak engku?

    ReplyDelete
  3. ooo..tau2 pasal pak engku ni.kalau tak silap dia pernah taja katering wedding sapa erkk..adlin aman ramli erkk?? lupa pulak..

    ReplyDelete
  4. nampak kat tv cam berusia kat luar nampa muga giteww

    ReplyDelete
  5. kat tv nampak dah tua.. ni macam muda je..

    ReplyDelete
  6. @Em's Family

    Rasanyer kat luar hensem lagi la mira...hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails