Monday, January 31

Birthday party.....Dania yang paling excited

Kawan sekolah rendah sampai sekarang L-R : Mariam, Me, Azlili
Terselit di situ anak Lily yang bernama Nur'irdeena Hadijah

Dania Yasmine dan Nureen Hadirah. Umur sama tapi beza bulan je. Dania lahir bulan November. Nureen bulan Januari

Dania dan kawan2

Mariam dan Ezna (Me la tu). Dulu masa sekelas dari Form 4-Form 5 dok berkepit je dengan Mariam....

Dania dan kawan2

Cumilnyer cake Nureen ni

Ni Nureen....ramai kata muka Nureen dan Dania sama...alahai aunty berkenan la cake tu....

Ole2 dari Aunty Ena

I ada pergi jemputan harijadi anak kepada kawan i di Shah Alam. Bagi blogger
dan bff me Suzi Fadhilah dan Ayu Rafikah dah pernah sampai rumah my friend ni yang terletak di Shah Alam masa i masuk contest anjuran Boh dan TV3 iaitu Rumah Terbuka Aidilfitri Bersama Boh. Uiii sangat leceh kena keluar duit buat rumah terbuka dan nak merebut tempat pertama, kedua atau ketiga. Lepas tu ada shooting pulak dengan krew TV3 dengan tetamu Maria Tunku Sabri dan Kieran. Alhamdulilah i dapat tempat kedua dengan hadiah RM3,000 dan hamper Boh. Balik modal you alls.... ok melalut la plak pasal contest nih...hehehe...

Hujan lebat juga masa tiba kat rumahnya. Jalan kat Puchong nampaknyer jam la. I rasa warga kota nak pulang ke kampung sempena cuti panjang sambutan Tahun Baru Cina. Tuan rumah, my friend Lily dan i jumpa juga ex classmate i masa sekolah rendah dan menengah iaitu Mariam atau i panggil Yam jer.

Dania pulak bermain dengan kawan2 seangkatannya. Anak lily ni yang bernama Nureen ni pun dah bertudung. Nureen ni bersekolah di Sekolah Rendah Islam Hira' di Shah Alam. Ramai jugak tetamu yang kata muka Dania macam Nureen. Termasuk nenek saudara dan ayah saudara Nureen. Ibu kepada kawan Nureen pun kata benda yang sama...hehehe...agaknyer la ada iras iras...Dania dan Nureen ni...even arwah papa i pun kata benda yang sama.

Sila lihat gambar bawah...Masa i melawat adik Nureen yang baru lahir

Nureen dan Dania
Sila abaikan cara duduk Dania yang 'sangat sopan' itew...
Ada iras2 ke?

You alls still contact lagi ke kawan sekolah rendah ??


4 comments:

  1. wah, terpampang nama me kat dlm entry ni :)
    ada gak iras dania & nureen tu :) dua2 pun comel
    :)
    dania dh jd gegirl muslimah yg ayu lg sopan tu :)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    Ngeh Ngeh...:-) Aiseh....kena selalu remind Dania kena duduk elok2....

    ReplyDelete
  3. cute nya kek tu...

    skrg dh tk penah contact2 kwn2 sekolah rendah lg...mmg lost contact...bertuah u all still bersama lg...

    ReplyDelete
  4. besh ni tak pernag lagu buat besday bash,,,setakat makan2 keluarga jer... hmmm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails