Nuff

Yang cepat habis masa penggal sekolah bermula....

Cuba you alls teka apa makanan yang cepat habis masa penggal sekolah bermula?....Kat tempat you alls senang tak nak dapat nih ???

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^
^

Roti

I kalau beli roti, kat Esso berdekatan dengan rumah atau Petronas. Semenjak sekolah dibuka ni, stok roti cepat je habis. Tadi masa i nak beli roti kat Petronas, ada je family ni memborong roti krim sampai 10 bungkus. I tengok kat rak pun roti Gardenia putih ni tinggal 4 set jer. Bila i tanya cashier, dia kata roti Gardenia memang cepat habis. Roti High 5 lambat sikit nak habis. I bukan apa, family i memang makan roti Gardenia ajer sebab roti High 5 kan dulu orang kecoh2 dan pernah keluar paper pun kes tu. Termasuk la kek Silver Bird tu. I dulu memang pernah makan roti High 5. Dulu pernah ada diskaun besar besaran roti High 5 and my hubby beli. *gulp*, kek sejuk beku Silver Bird tu pun i dah pernah telan *gulp*....

You alls makan roti brand apa??


****Gulp tu telan air liur dan berkata oh oh me in trouble....



Comments

  1. me pun prefer gardenia, tp kdg2 beli gak hi5 tu ;)

    ReplyDelete
  2. prefer roti gardenia..hari2 makan roi gardenia...hehe

    ReplyDelete
  3. gardenia, sebab kerja pun kat gardenia.. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts