Wednesday, January 12

Yang cepat habis masa penggal sekolah bermula....

Cuba you alls teka apa makanan yang cepat habis masa penggal sekolah bermula?....Kat tempat you alls senang tak nak dapat nih ???

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^
^

Roti

I kalau beli roti, kat Esso berdekatan dengan rumah atau Petronas. Semenjak sekolah dibuka ni, stok roti cepat je habis. Tadi masa i nak beli roti kat Petronas, ada je family ni memborong roti krim sampai 10 bungkus. I tengok kat rak pun roti Gardenia putih ni tinggal 4 set jer. Bila i tanya cashier, dia kata roti Gardenia memang cepat habis. Roti High 5 lambat sikit nak habis. I bukan apa, family i memang makan roti Gardenia ajer sebab roti High 5 kan dulu orang kecoh2 dan pernah keluar paper pun kes tu. Termasuk la kek Silver Bird tu. I dulu memang pernah makan roti High 5. Dulu pernah ada diskaun besar besaran roti High 5 and my hubby beli. *gulp*, kek sejuk beku Silver Bird tu pun i dah pernah telan *gulp*....

You alls makan roti brand apa??


****Gulp tu telan air liur dan berkata oh oh me in trouble....



3 comments:

  1. me pun prefer gardenia, tp kdg2 beli gak hi5 tu ;)

    ReplyDelete
  2. prefer roti gardenia..hari2 makan roi gardenia...hehe

    ReplyDelete
  3. gardenia, sebab kerja pun kat gardenia.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails