Friday, January 7

Pizza


Disebabkan hubby kena standby work from home waktu malam, me pun call pizza hut. Kalau tak dah lama je makan kat luar. Me order 1 pizza regular cheesy dan 2 soup of the day. Call center kata akan tiba dalam masa 30 minit.
Tiba2 i dapat call.

xxx : Puan, Puan ada order Pizza kan?
Me : Ada kenapa?
xxx : Kami dah tersilap buat pizza puan. Kami akan hantar lambat sikit.
Me : Hantar lambat? Hantar cepat sikit. Akak dah lapar nih.
xxx : Lambat sikit je.
Me : Kalau macam tu tak boleh dapat pizza free ke?. Akak dapat lambat dah ni.
xxx : Kalau macam tu, pizza yang kami silap buat tu kami bagi sekali.
Me : Eh ye ke? Akak cakap je.....(Dalam hati best jugak....)

Tengok2 memang betul you alls. I dapat 2 pizza. 1 pizza on the house sebab they all silap buat. I request cheesy pizza dengan 1/2 bahagian veggie lover dan 1/2 bahagian hawaiian chicken. They all buat pizza yang biasa je. Rezeki sungguh. Hehehe....i peramah sikit jer....

You alls pernah experience macam ni ke?

11 comments:

  1. salam kenal ,wah,seronoknya dpt rezeki mcm ni.. =D..mlm2 ni tgk pizza,lapar la plak...hujan plak tu =D

    ReplyDelete
  2. org peramah memang beruntung hehehe
    tq sbb peramah masa u amik hadiah me :) kalau tak, maunya me dpt cinonet kan hadiah parkson ari tu :)

    ReplyDelete
  3. best2 dpt pizza free tp kita tk pernh lak kalo thru pizza hut..kalo domino pernh dpt

    ReplyDelete
  4. @izan_cute

    salam perkenalan dihulurkan izan :). Jom ber Pizza Hut!!! :)

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    I peramah sebab ada kes...hehe...kalau diam, nanti tak dapat hak kita...hehehe :)

    ReplyDelete
  6. @mama tisya

    Oh Dominos pernah buat yea....ohhh....me tak pernah order Dominos...

    ReplyDelete
  7. domino kalo lmbt antar die akan bg free voucher so bole la dpt pizza free next order:) tp kita pn jrg order domino slalu pizza je

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails