Sunday, January 2

BE dah ME


Aiseh....tengok nuffnang pagi ni, BE me yang Nestle dah ME. Sangat kejap je BE ni running kat blog me. Apa kes me ni nak update pasal BE jer....bukan apa BE ni i nak buat posting pencapaian blog me juga. I tak tunjuk berapa earning yang i dapat. Sekadar catatan peribadi blog i jer....baru je beberapa hari 2 BE me dah ME. Harapan i semoga, nuffnang akan memberi blog i ni BE yang terbaru.....

2 comments:

  1. moga2 nuff akan bagi byk2 BE utk my BFF :) Amiin

    hehe me pun ada satu jer BE tgh running-memang selalu gitu pun ;)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    ye amin...:) haritu meriah jer....skrg 1 jer tapi earning me dah meriah lar...hehe..tapi tak nak cashout lagi nak tunggu sikittt je lagi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails