Sunday, January 2

Follower me


As at 1 Jan 2011 pukul 9.52pm di tahun baru yang indah, my blog follower dah bertambah menjadi 702. Terima kasih you alls......Tanpa you alls, blog ni tak mungkin ada follower seramai ini. Kira ramai la bagi blog baru macam blog i. Blogger otai lain cerita ler....happy sangat. Pencetus semangat untuk i aktif berblogging.

Jom blogging !!!

4 comments:

  1. wah tahniah..byk tu..
    eija baru jerk cecah 100..huhu

    ReplyDelete
  2. congrats ezz!! kalau u maintain BW kaw2 everyday, memang cepat naik bilangan followers ni--tp kalau kat my blog, traffic maintain ajer, even followers ribu raban pun. sbb dia org dtg sekali, then follow, then tak dtg2 dh..yg loyak visitors/followers/readers jer (mcm u) yg dtg everyday hehhehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails