Saturday, January 15

Battle of the sexes Mix FM

Facebook Deejay Dilly

Di pagi yang indah ini, selesai hantar Dania pergi sekolah, me yang dengar radio Mix FM call la radio station itu sebab i nak masuk contest Battle of The Sexes. Contest ni, caller lelaki akan lawan caller perempuan. 2 soalan akan ditanya untuk setiap contestant. I wakil perempuan la. Hadiahnyer starter pack P1 Wimax you alls. Nak dijadikan cerita deejay JD tanya i soalan. I just tembak je sebab jawapannya pasal bola. Jawapan i salah......ngeee http://www.emocutez.com Pastu bila tanya caller lelaki tu pun salah jugak. Bila kena turn i, habis je JD punya soalan tuppppppppppppppppppp.........apa tau?? Talian i terputus....i try call 2-3 x Mix FM tak dapat sampai i dengar kat radio rupanya JD panggil Ezna....Ezna....are you there? , are you fainted? I terdengar bunyi phone i tut tut tut tut.....terus JD kata when the contestant's phone line drop automatic the guy will win...Cehhh. Sebenarnyer radio station ni akan buat rakaman perbualan kita kat talian. I tak sangka they all siarkan jugak walaupun line i terputus. Ingatkan they all akan ambik contestant yang baru.

At the end of the contest period, pihak yang kalah, samada deejay yang mewakili pihak perempuan atau deejay yang mewakili pihak lelaki akan makan sushi yang ada sos wasabi....pedassss you alls....kelakar sungguh ler.....
line i leh terputus.....kikiki
. Setakat ni, masih seri. Lelaki menang 4 X, perempuan pun menang 4 X

You alls rajin tak join contest on air di radio?

***now pagi2 i dengar Mix FM sebab JD & Dilly yang dulu Red Fm (my favourite radio station) dah masuk Mix FM....

***Red FM pun i rajin jer masuk on air contest.....lepas tu leh dengar suara kita on the radio.....hehe...very the suara macam budak kecik....

Dilly & Me & JD

4 comments:

  1. me tak pernah ada luck--setipa kali try call memang tak dpt---me dgr sinar fm+era+hot fm ajer heheh

    me suka la ezz ur swimming suit tu--beli kat mana + berapa harga? nak beli swimming suit baru ni..

    ReplyDelete
  2. ezz- i suka gak...n biasanya i reg on9...br dia call..klu try call sendiri tak pnh dpt get tru

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan

    Oh tu your favourite radio station eh...me ada luck la pulak dengan Red FM since ada 2-3 kali menang.....ngeee.....bila deejay berhijrah ke radio station yg lain, me pun berhijrah....ngeee....

    Suzz....cantik kan? i pun suka sangat swimming suit yg kaler2 ni. Hehe. Ada 2 piece tu suzz. Dalam macam overall long john, luar pulak kena ikat dengan tepi seluar long john tu and ada swimming tudung sekali.

    Ni i beli kat Al Amin Kids (Nama je kids, Al Amin ada jual swimming suit dewasa jugak). Masa tu ada cawangan kat tempat me ni Giant Puchong Kinrara. La ni dah tutup. Patut ada 50% discount ni suzz....RM100++

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    Hehehe i pun suka sangat2. Dah jadi caller tegar radio station since muda2...ngeee.....:-) tapi kalau ayu masuk sure dan insyaallah you akan menang sebab rezeki u untuk 5 orang anak......BRAVO Ayu!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails