Friday, January 21

Kejutan yang tak berapa terkejut

Belon2 diletakkan di dalam bilik Jona...tu Fitrah anak dara Jona

Kek chocolate

1st I went to Bandar Puteri, Puchong untuk mencari belon for the birthday girl. Girl ke?? Hehehe.....I went to Balloon Buzz Store. Cari2 apa yang i nak. Balloon Buzz ni baru dibuka di Bandar Puteri....hehehe...boleh la i buat kerja nanti. Jeng Jeng...kita lihat sape yang kena....hehehe.....i beli 3 belon. 1 bentuk heart dan 2 bentuk biasa warna metallic. Beriya i kata kat SA jangan besar sangat belonnya. Nanti kot meletup dalam kereta mau i terkejut gila.....ha ha ha. I nampak i nampak Sekinchan Ikan Bakar dah dibuka di Bandar Puteri. Kemain besar tulisan Sekinchan Ikan Bakar tu. Hehe....ehm.....lari topic la kak oiiii......

Selepas itu ke Bakers Cottage mencari kek. Kebetulan kat Bandar Puteri jugak. Problem kat sini cuma parking yang kurang sebab banyak kereta kat sini. I double park depan kedai je. Have to. Lepas dah beli sempat la i snap gambar. Lepas tu zoom ke Shah Alam guna GPS sebab i tak tau area rumah Jon yang baru di Shah Alam. Then dah tiba i ketuk pintu, bibik yang bukak. I minta izin masuk bilik Jona nak letak belon ni. Hehehe. Bibik kata kejutan. Snap gambar si kenit Fitrah yang sibuk menanya mana Dania?. Sekolah la sayang. Nanti aunty bawak ye....pastu pakat ngan bibik...hehe....Bila Jona balik, Jona call me and inform me that bibik cakap i tak datang pun sana. Amboiii bibik ye ye je. Pastu Fitrah yang terbukak cerita ada surprise kat bilik mama. Ha ha ha. So cute la you!!!....

Saje nak buat little surprise sebab hubby Jona nun di Melaka and weekend baru balik....so i think nak cheer her up...
http://www.emocutez.com
Terasa tau kalau orang tersayang takde masa birthday kita....



You alls ada buat surprise tak? Surprise yang macamana....share la....


****sometimes, a lil surprise yang buat orang tersenyum....
****Jon tu nama panggilan Jona....i yang panggil...




10 comments:

  1. i love surprise heheh
    sweetnya u suprisekan jon tu :)

    ReplyDelete
  2. mestii jon hepi giler....suprise sungguh :)

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan

    hehe nanti kita lihat mangsa seterusnyer...Jeng Jeng :-)

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    Tak berapa surprise dah...i tanya alamat Jona kat Jona...ngeh ngeh....i buat alasan nak jumpa bibik nak lepas rindu...boleh??

    ReplyDelete
  5. Ezna...i love it...huhu, tak percaya you go to that extend to celebrate my birthday....terharu siuts... lagi best if mu and dania ada sekali,hehe...again, million thanks dear. sure will cherish it foreva :)

    ReplyDelete
  6. @jona

    Alahai....sikit je tu....mu kan my very good friend kan....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails