Saturday, January 1

BE dah ME


Tahun baru ni, 2 BE dah ME. Tinggal 2 BE je lagi tengah running. 1st mestilah sedey sikit sebab dah ME tak boleh kumpul duit. 2nd-ly happy sebab pendapatan dah bertambah. Hehe...alhamdulilah. Tapi, BE Era i kumpul 14 sen jer. Sungguh la BE ni suka menyorok.

Ni je citer BE di tahun baru....

17 comments:

  1. ok lah tuu dikkk ..
    akak nyer ciputt jer huhuhu

    ReplyDelete
  2. @ieda

    sama la tu kak ieda...ciput jugak!! he he

    ReplyDelete
  3. lebih kurang laa.. BE sy tggal 1 sbb Era dh jadi ME, huh...

    ReplyDelete
  4. @caliph shuriken

    Harap2 tahun baru nuffnang bagi BE yang berderet. Hehehe...

    ReplyDelete
  5. mine pun jd ME--sbb promo astro kampus dh abis kan, tu dia jd ME heheh

    ReplyDelete
  6. okay la tu dr Gayah ni lasg tak dapat BE..huhu

    ReplyDelete
  7. @Gayahspears

    Nanti2 dapat lah tu...visitor ramai masuk contest gayah...:)

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan

    ye lah suzz...promo cuti sekolah nama nyer pun....ehm...

    ReplyDelete
  9. hmm..sy nye BE ERA tu de 8 sen je..haha..xpe2..bersyukur..^^

    ReplyDelete
  10. @Luffy

    BE Era cinoit jer earning nyer....mungkin sbb kuat menyorok kot. Entah bila keluar tah...

    ReplyDelete
  11. eli failed la bab nuffnang ni heheh

    ReplyDelete
  12. @e.l.i.z.@

    ye ler tu elie....lepas ni berderet nuffnang kat blog tue...

    ReplyDelete
  13. @FasiHaH SupiaN

    xper pepatah kata...sikit sikit, lama lama jadi bukit...:D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails