BE dah ME


Tahun baru ni, 2 BE dah ME. Tinggal 2 BE je lagi tengah running. 1st mestilah sedey sikit sebab dah ME tak boleh kumpul duit. 2nd-ly happy sebab pendapatan dah bertambah. Hehe...alhamdulilah. Tapi, BE Era i kumpul 14 sen jer. Sungguh la BE ni suka menyorok.

Ni je citer BE di tahun baru....

Comments

  1. ok lah tuu dikkk ..
    akak nyer ciputt jer huhuhu

    ReplyDelete
  2. @ieda

    sama la tu kak ieda...ciput jugak!! he he

    ReplyDelete
  3. lebih kurang laa.. BE sy tggal 1 sbb Era dh jadi ME, huh...

    ReplyDelete
  4. @caliph shuriken

    Harap2 tahun baru nuffnang bagi BE yang berderet. Hehehe...

    ReplyDelete
  5. mine pun jd ME--sbb promo astro kampus dh abis kan, tu dia jd ME heheh

    ReplyDelete
  6. okay la tu dr Gayah ni lasg tak dapat BE..huhu

    ReplyDelete
  7. @Gayahspears

    Nanti2 dapat lah tu...visitor ramai masuk contest gayah...:)

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan

    ye lah suzz...promo cuti sekolah nama nyer pun....ehm...

    ReplyDelete
  9. hmm..sy nye BE ERA tu de 8 sen je..haha..xpe2..bersyukur..^^

    ReplyDelete
  10. @Luffy

    BE Era cinoit jer earning nyer....mungkin sbb kuat menyorok kot. Entah bila keluar tah...

    ReplyDelete
  11. eli failed la bab nuffnang ni heheh

    ReplyDelete
  12. @e.l.i.z.@

    ye ler tu elie....lepas ni berderet nuffnang kat blog tue...

    ReplyDelete
  13. @FasiHaH SupiaN

    xper pepatah kata...sikit sikit, lama lama jadi bukit...:D

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts