Sunday, January 23

Jom Dansa bersama Lisa Surihani

Bergambar dengan Lisa masa nak ambik goodie bag. Lisa sangat comel setuju??

Amira sedang ditemuramah untuk rancangan TV3

Me dan Lisa Surihani....cantiknyer dier....setuju??

My food

Makanan yang disediakan setelah penat menari...eh penat tau...

Yang tengah tu pengajar tarian salsa, Azura

Bergambar dengan banner Cosmopolitan
Dari kiri, Amira, Ayu, Ruha dan Ezna (Me le tu)

Me dengan orang tua yang me rasa terer menari...rupanyer orang tua Lisa Surihani. I tau pun sebab Amira bagitau. Mak Lisa Surihani pangkat nenek dengan Amira and itu Lisa Surihani tu pangkat aunty dengan Amirahttp://www.emocutez.com

Yang lain khusyuk melihat trainer demo tarian

Lisa dan Trainer

I suruh Lisa pose untuk i. Cantik kan??

1,2,3,4.......

Jom Dansa Bersama Lisa

Celebrity Fitness

Bagi sesiapa yang berminat dengan Lisa Surihani mesti best kalau dapat berdansa dengan Lisa nih. Kebetulan Mama blogger yang bernama Ayu Rafikah dah tanya i nak tak pergi event ni anjuran Majalah Cosmopolitan? I pun dengan bestnyer terus kata Yes. Ayu pun offer Mama blogger Amira sebab i yang suggest. Hehe :-) Kena cari yang leh 'in' la sebab nanti after all nak jadi my partner....me tiba pukul 10.25am kat Celebrity Fitness Bangsar Village II. Ditemani hubby dan Cik Dania Yasmine. Nasib la Dania tak buat hal nak tinggal dengan i...fuh....kalau tak nak melayan dier nyer lagi....Masa sampai lif shopping center tu dah terserempak dengan Ayu dan kawannyer Ruha (ala sayang la dik bukan blogger...kalau tak ahkak ni leh highlight blog awak...) yang juga join. Dah tiba Celebrity Fitness, me ditinggalkan oleh Mr Hubby dan Dania.

Dah start dah pun tarian tango/salsa tu. Lisa dan trainer kat depan sekali. My partner tak
datang lagi masa tu. I jadi cameraman jap.
Nampak la Lisa yang sangat cute itu. Sempat la berpartner dengan Ayu kejap then bertukar dengan sorang orang tua ini. Fuh boleh tahan itu orang tua. Terer you alls menari. Kemudian i suruh kawan Ayu, Ruha tu partner dengan dia. Me tunggu sampai Amira datang, me pun dance dengan Amira. Fuh...kejap je menari, i dah berpeluh. Betullah menari ni satu cabang senaman juga. Ada few reporter dari Berita Harian dan TV3 sibuk ambil gambar dan interview Lisa Surihani. Bila time break, we alls yang 4 orang ni makan la. Ada sesi pemberian goodie bag juga. Ada 2 orang dinobatkan sebagai peserta tarian paling best menari salsa. Event ni habis awal walaupun diberitahu sehingga pukul 2.00pm. Amira tunggu i sampai hubby dan Dania datang. Siap tumpangkan i naik kereta ke tempat hubby dan Dania menunggu....thanks Amira...http://www.emocutez.com

Apa apa pun...event ni sangatlah bestnyer....Jom salsa !!!

33 comments:

  1. waaa... syoknyer dpt jumpe ngan lisa surihani..
    shantek kn die..
    hihihih, bestnyer.. =)

    ReplyDelete
  2. kalo tk dpt jmpe ezna gk..cz ayu ada ajk join tp kita tk dpt pegi...best la bergmbr ngan lisa surihani sambil bersalsa...nk komen kt fb tp ezna tk approve kita lg..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. @mama tisya

    Rasa2 dah add :-) hehe...tau ayu bagitau....

    ReplyDelete
  4. ni 1st time eli tgk muka tuan punye blog heheh..biasa tempek gambar dania je hihihi
    rs nya sgt sesuai eli panggil kak kot ek :P
    tetiba jatuh pangkat -__-

    fullamaaakkkkk sgt la jeles tgk akak ngan lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak jugakkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. lisa sgt comel!!
    me sgt jeles tau--u, ayu, mira--me jer tak de kat situ :p

    ReplyDelete
  6. First of all, I minta maaf sebab lambat sampai.. so u rugi 40 minutes of exercising.. huhu.. sorry

    Secondly, I memang enjoy habis dengan three of you.. termasuk Ruha yang baru kenal.. yes, when we have something in common.. memang seronok untuk tagging along together..

    Nice to meet every one of you.. !! I rasa lepas ni klik klik ngan you all je lah sebab best.. haha

    ReplyDelete
  7. hahah i cam nak tergelak tgk gambar kat kamera I yang u amik...time I menari siyes "over nya i menari"...joget cak lepong salsa...anyways thanks jadi jurufoto yang dedikasi untuk I...nanti kita ngedet lagi ya!

    ReplyDelete
  8. @e.l.i.z.@

    Memang kakak pun dik elie...he he he :-) Biasa la tu one day kita pernah bahasakan diri kita adik then lepas tu kita pulak dipanggil kakak...hehehe :-)

    ReplyDelete
  9. @Em's Family

    aiseh mira....masa menari tu pun dah agak2 pancit....ngee....thanks 2 u yg menunggu diriku ini...hehe :-)

    ReplyDelete
  10. @AyuArjuna BiGoshh

    Sedo pun u ayu...hehehe....alahai ok la tu...exercise tu....:-) bestnyer event ni....i sangat suka. Thanks sangat sebab offer tempat....:-) Thanks Thanks Thanks Ayu :-)

    ReplyDelete
  11. wah!!serius sgt2 best sis!
    owh saya jeles..haha

    ReplyDelete
  12. Huyyooo.. best nyeee... jeles laa..
    bukan senang dpt peluang ni...

    ReplyDelete
  13. @URY

    Sangat best!! Entah bila leh jumpa lagi Lisa cun melecun nih....

    ReplyDelete
  14. Salam..

    Ustaz Love sangat suka makan laksa.. harap ada kena mengena dgn entry ni.. hehe :D

    ReplyDelete
  15. hai kak, ni ruha , best akak2 suma ni memang sporting dan pemurah, saya ni selalunya pemalu sikit klau dgn org yg baru2 kenal tp biler dgn korang rase mcm dah lama kenal hehe:)

    ReplyDelete
  16. @Ustaz Love

    haaa??? sungguh ada pertalian laksa dan salsa :-)

    ReplyDelete
  17. @Ummi Dania Yasmine

    entahlah nak buat gak, kwn lain suma ade blog, taun ni kot hehe

    ReplyDelete
  18. @daus

    ye Lisa Surihani ni sangat cantik. Kalau tak makeup tebal pun cantik dier ni...

    ReplyDelete
  19. waa..
    lisa surihani laa .
    dia cantik & hot :)

    ReplyDelete
  20. kt blog tia pon ade gmbr lisa jugak! hihi! ;)

    ReplyDelete
  21. canteknya lisa! best dpt jumpe ye ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails