Tuesday, January 18

B or I ?


Pameran Megatex di Sunway Convention Center

Dania dengan bear yang sangat BIG you alls...sekali tengok macam bear betul

Booth Maxis di pameran Megatex

Hubby sibuk membelek phone Nokia

Me & Dania dalam Harvey Norman

Fake bamboo tree...tinggi tu....

Deco di bumbung...nice....

CNY deco

Booster seat brand Graco

Booster seat brand Sweet Cherry

Actually, hari ni i jadi driver sebab my hubby down with flu. Bawak pergi klinik then ke Kelana Jaya nak renew road tax motor. Nombor panjang and takut tak sempat solat jumaat, we alls ke Syed makan roti nan. Kebetulan hari jumaat, me drop my hubby kat masjid Kelana Jaya and me off to Pejabat Pos Kelana Jaya nak renew road tax....cerita i bump into my college friend tu....

Lepas ambik hubby, me and hubby terus ke Sunway Pyramid. Me solat dulu kat Sunway then pergi cari booster seat untuk anak Hidayah. Tak banyak choice. Ada brand Sweet Cherry dan Graco jer. Hubby pulak tengok Pameran Megatex. Lepas dah tapau Sweet Cherry untuk Hidayah me and hubby pergi ambik Dania. School Dania dekat je dari Sunway tu. Hubby pulak terbukak cerita ada satu package very the yummy....http://www.emocutez.com Terus pergi lagi ke Sunway Pyramid. Dania dengan baju sekolah lagi. Jalan ke Megatex, me terus ambik package tu. Sementara menanti settle semuanyer, me solat asar n lepas tu makan kat A&W. Lepas tu survey kat Harvey Norman pulak....Lepas maghrib we alls berhenti kat booth2 Nokia. Sempat i jawab soalan kat booth Nokia dan dapat sekaki payung Nokia besar punyer...dan we alls ke Megatex lagi dan inilah hasilnya.....ngee ngee ngee........

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

My new yummy Berrylicious....me beli Curve not the latest Torch yg touch screen tu. No no touch screen for me..http://www.emocutez.com


The reason i ambik brand ni not Iphone sebab i selesa bukan touch screen, handphone i dulu touch screen and i find it too slow and leceh kalau time i nak cepat. I tak selesa guna handphone i sebelum ni. Time to change, i dapatkan pakej dari Maxis. And now dalam dilemma untuk stop line A or Line B since i ada additional line Maxis. Maknanyer i ada 3 line dengan different operator. I nak pakai 2 line je since senang nak reach me kalau the other line buat hal. Allo Allo awak tu surirumah je, line sampai 3?? Ye lah me tau..sebab tu lah me nak stop 1 line.http://www.emocutez.com Hubby i yang kerja tu pun 1 line telephone jer....ngee.....


You alls prefer BlackBerry ke Iphone? Haa suzz i tau mesti Iphone....ngee....

****Bayangkan you alls, me keluar rumah pukul 11 pagi, me tiba rumah pukul 9 malam...Duhhh berapa jam tu?...Kaki pun melecet....

4 comments:

  1. no wonder you ade dua no. ade phone baru rupenyer.. :) i pulak selese touch screen, maybe sebab dah biase kot :D

    ReplyDelete
  2. wahhhhh bb torch!!
    ezay pn tak suke touch screen sbb cpt calar n cpt rosak bile jatuh..

    ReplyDelete
  3. Mr hubby nak belikan me purple blackberry ni..me plak jenis tak de nya minat2 hp canggih2 hehhe me minat beli bj kasut hbag ajer :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails