Monday, January 31

Fareeda

Pose kejap di sini :D

Ni pulak dekat Plaza Shah Alam.....dekat pameran tudung Fareeda

Butik Fareeda di Sekyen 7 Shah Alam

Gaya ala ala manja gitu sangat kena tudung Fareeda dengan seluar dania. Kebetulan memang nak cari tudung warna hijau

Dania di luar butik Fareeda Seksyen 7, Shah Alam bergaya dengan tudung Fareeda for Kids yang baru dibeli

Pilih je yang mana berkenan...

Sukanyer warna tudung patung nih....:D

Banyaknya pilihan tudung di sini...berwarna warni

Bersama gambar Senator Datuk Mashitah Ibrahim yang merasmikan butik Fareeda

Dania bergaya dengan tudung Fareeda for kids bersama model2 cilik....
Dania : Err Dania boleh jadi model tudung cilik tak?

Tudung Fareeda for kids untuk dipilih. Bawah tu baju kurung

**AWAS STICKY POST : N3 terbaru di My Recent Stories**

Kebetulan lepas hantar ayah Dania pergi kerja, me pun dengan senang hati menuju ke butik Fareeda yang baru di Shah Alam. Nak juga i terjah sebab niat di hati nak menambah koleksi tudung Dania yang sedia ada. Dania request nak beli warna hijau. Kebetulan pula ada discount hebat sempena pembukaan butik Fareeda yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam. Berpusing juga mencari akhirnyer ketemu jua. Terletak di belakang Jakel. Deretan kedai berhadapan dengan kedai yang baru dibina. Terletak bersebelahan dengan Restoran Big Taste. Masuk je Fareeda, i dah tertawan dengan tudung yang diperagakan. Dania dah tunjuk tudung mana yang menjadi pilihan hati. Kena pulak tu dengan warna seluar. Hehehe....terus beli. Lagipun tudung Fareeda for kids cantik. Warna ceria. Harga biasa tudung Fareeda for kids memang agak pricey. I ambik kesempatan sempena discount la ni. Jadi sesiapa yang berminat boleh la berkunjung ke sini....Masuk ni dah 3 cawangan Fareeda yang me and Dania pergi iaitu Bandar Baru Bangi, Seksyen 7 Shah Alam dan Plaza Shah Alam.


Tudung Fareeda nama diberi,
Sungguh menawan berwarna warni,

Bila memakainya pasti ada mata yang menoleh dua tiga kali,
Tambahan dipakai si kecil cili padi,

Wahhh i tell you dear, me tak tipu ni,
Istimewa buat mereka yang mementingkan kualiti,

Menjadi pilihan personaliti TV,
Tuan punya diri pasti berseri-seri,
Serlahkan keayuanmu hari ini,
Jom serbu butik Fareeda
jangan tunggu lagi....

48 comments:

  1. waa...dania yasmine yg comey...
    cute lah bila dia pakai tudung tu...
    keep it up ye kak..hehehe..
    like it very much

    ReplyDelete
  2. @kayuburuk

    Terima kasih ye dik...beli la 1 untuk mak atau adik...:D

    ReplyDelete
  3. adik dania comel ..la aka kat butik fareeda ni mahal2 x?

    ReplyDelete
  4. memang comel tudung yg dania pakai tu (kaler ijau) me plak berkenan dgn tudung yg model pakai kat banner/poster tu (pic yg tgh2--sbb nampak kalerful tudung tu)...mahal tak ezz kalau yg mcm tu?

    ReplyDelete
  5. @leeza

    Harganya berpatutan sangat. Leeza kena terjah butik nih..:)

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan

    Tudung yang model pakai tu Suraiya namanyer...leh survey http://www.fareedascarf.com/ for more info yer...:D

    ReplyDelete
  7. wah2 baik nyer promote nie dikk siap ada pantun layie .. ehheh memang ada class tudung freeda .. tapi x daya mahal lah :)

    cantik dania posing2 tuu mama kena bagi royalti tuu dah jadi model tudung :)

    ReplyDelete
  8. @ieda

    hehe...dania pemenang minggu ke 6 model tudung fareeda. :D

    ReplyDelete
  9. amboiiii..cumelnye die berposing..hehe

    ReplyDelete
  10. hehe. pndai adik dania posing ek. bley tahan gak ek tudung2 fareeda neh. nice ;)

    ReplyDelete
  11. @ira mohd

    adik dania ni bab posing...sangat suka...he he he :D

    ReplyDelete
  12. ye ke berpatutan bleh la g terjah nk beli untuk adik hehehhe tq for da info kak

    ReplyDelete
  13. Dania boleh jadi model cilik!! dah la suke bergaya comel pulak tu.. i tengok dia pakai tudung hijau tu (before I read ur post) i cakap -- kalau lah i ade anak perempuan, boleh la gaya-gaya macam ni.. :)

    ReplyDelete
  14. @misyamissyou

    Dania ni suka pose sebab dari kecik ummi dier asyik suruh pose sana pose sini...

    ReplyDelete
  15. @Em's Family

    Mira...aktiviti model kena sekat sikit sebab dah school. Hehe :) takpelah Mira ada rezeki tak kemana...hehe...u tau...1st time i lay my eyes on Emir....i dah berkenan. Masa tu i tak kenal u lagi. Tu yg Emir menang GA i tu....cumil n ada iras u :D

    ReplyDelete
  16. Dania kalau duduk tegak boleh xperasan mana satu dolly sbb Dania superb comellll! Pandai bergaya pulak tu cik adik ni :D suka tgk Dania kat wall butik tu. Macam berjln atas karpet merah. Good luck ezna, sedap pantunnya!

    ReplyDelete
  17. @Wansteddy Tales

    Alahai aunty wan buat dania blushing jer...kebetulan carpet merah la pulak...hihi :)

    ReplyDelete
  18. alamakkk..dh lama x jejak fareeda ni..tgk gambar pun dh meleleh tgk tdung yg cantik² nih

    comel la dania pakai fareeda..ni mesti nk join contest fareeda ni

    ReplyDelete
  19. @e.l.i.z.@

    Hi Elie, Dania dah menang minggu ke 6 Tudung Fareeda. Masa tangkap gambar ni dah menang dah. Saje nak buat koleksi tudung si kenit tu...nak kena berentap dengan anak Elie pulak nanti...hehehe :)

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan & i follow u...

    Meh join my contest :

    http://adialuvluze.blogspot.com/2011/01/adialuvluze-my-first-ga.html

    P/S : Comel dania pakai tudung Fareeda tu...Suka...

    ReplyDelete
  21. @AdiaLuze

    Salam kenal juga....

    Terima kasih....sume budak kecik kalau pakai tudung mesti cumil :-)

    ReplyDelete
  22. @rieyana ynn

    Si kenit yg senang pose bila ummi suruh...hehe :-)

    ReplyDelete
  23. alaaa, comellnye dania.
    fareeda ni mahal kn sis . huhu

    ReplyDelete
  24. @bubu ieQa

    aisehhh tu bubu ieqa kna judge. tapi mmg cantik sangat tudungnya....kemas jahitannya....

    ReplyDelete
  25. comey la tudung fareeda ni lebey comel tang modelnya dania yang cute tu, leh jadik model cilik tudung fareeda ni

    ReplyDelete
  26. wah msti nk join contest ni kan..comel n sesuai dania ngn fareeda..

    salam kenal kak

    ReplyDelete
  27. wah, aunty pon xde lg tudung fareeda. dania dah ada dah

    ReplyDelete
  28. @yatie chomeyl

    hehe...nanti aunty yatie balik mesia aunty bole borong tudung Fareeda ye?...

    ReplyDelete
  29. salam ukhwah..amboi2 cute erk diana pakai tudung..tu bergaya lagi...rajin2 pg sekolah ye..ni cikgu dh fren2 dah ngn mak dania..

    salam ukhwah kak..x sangka akk blogger rupanyer erk..samala kt...cuma sy masih baru lagi..

    ReplyDelete
  30. @MaRdHatILLah(Fatahiyyah)

    salam ukhwah :-)....dania senyum baca apa yang ustazah komen :) dania suka pergi school sbb boleh buat kerja...

    ReplyDelete
  31. cantekla tudung yg dania pkai 2...huhuh

    ReplyDelete
  32. kalau muka bulat..rasanya ader tak tudung yg ok kat sini

    ReplyDelete
  33. @Adyshariz

    hi dear,

    cuba u tgk banner 3 orang yang besar tu. Model belah kanan sekali muka bulat pun sesuai tudung Fareeda ni....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails