Saturday, January 15

Ikhlas Tapi Jauh



Video taken from : YouTube

Apalah yang ada pada tajuk Ikhlas Tapi Jauh nih? Pernah ke you alls dengar lagu ni? Lagu yang agak popular suatu ketika dulu......Sape pulak yang jauh ni? Sebenarnya, Me and my bff, Mama Zharfan nama glamer di alam blog. Suzz nama i yang panggil...ngeee.... yang nun jauh di UK tu....bukan Ulu Kelang you alls....United Kingdom....ada berchatting di alam maya minggu ni. Topik perbualan of course nak tanya khabarhttp://www.emocutez.com. Thanks to YM dan alat penghubung yang canggih pada masa sekarang. Kita still boleh bertanya khabar melalui YM chat, facebook, twitter, sms dan lain2 lagi walaupun berjauhan beribu batu, hilang di mata di hati jangan.....ye tak suzz?


You alls suka guna media apa nak bertanya khabar rakan2 ? For me, i prefer facebook http://www.emocutez.com

****Suzz...i tujukan lagu ni buat you.....ngeee....

8 comments:

  1. facebook senang skit kalo org jauh kn tp ym lg best cz facebook kalo chat tersekat2..ym ok:)

    ReplyDelete
  2. tq tq tq my dear BFF :)
    lagi 3 bulan kita jumpa yer :)
    tq for the song--me minat gak dgr lagu ni :)

    ReplyDelete
  3. @mama tisya

    sangat setuju....facebook tersekat sekat. igt i sorang je yg tersekat...

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan

    I suka lagu ni...santai jer....ngee....ye nanti kita jumpa :-)

    ReplyDelete
  5. i dulu pakai Yahoo.. tapi sebab yahoo kene ban kat office, now pakai Gtalk.. tapi kaalu nak jumpe orang dengan banyaknyer.. pakai FB chat :)

    ReplyDelete
  6. @AyuArjuna BiGoshh

    Ayu, lepas ni nak wat n3 berjumpa ngan ayu di baby junior fair..ngeee

    ReplyDelete
  7. @Em's Family

    YM messenger kat most company dah ban....kat my former company pun sama....tak pernah try lagi gtalk tu....facebook paling ramai pengguna :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails