Monday, January 10

Top Commentator for Miles of Smiles blog


Me nak smiles la sebab me antara top commentator blog Miles of Smiles. Apa?? ohhh jangan risau me dah minta izin tuan blog Miles of Smiles ni nak print screen blog. Bukan apa walaupun pemilik blog Miles of Smiles adalah bff me, me tak la ambil kesempatan. Kena juga minta izin walau me tau Mama Zharfan akan 99% bagi kalau i just print screen dan tak minta izin. 1% lagi kalau2 Mama Zharfan tak bagi me print screen. Ngeeh....i bangga juga walaupun yang terakhir dalam list top commentator tu tapi i antara yang top....dan.....blog ni adalah blog bff me jadi i kenalah banyak komen so that nama i ada kat situ. Kalau nama i takde kot2 Mama Zharfan yang lebih mesra i panggil suzz terlupa plak i ni haaa.....apa kes plak me nak melalut ni....

You alls rajin ke nak komen blog blogger lain??? I tanya sebab nak suruh you alls komen blog i...ngeeee.....http://www.emocutez.com

10 comments:

  1. komen komen.. selalu je MZ sebut eh tulis nama ezna dlm blog
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  2. me rajin komen blog ni gak hehe
    blog my BFF kan ;) mr hubby pun selalu terjah blog u, sbb dia suka baca and tau u my bff kan ;)

    ReplyDelete
  3. blog yg slalu update sure komen punye..cuma lmbt and cpt je...blog MZ pn kita komen gk

    ReplyDelete
  4. ummi pun suke komen2 blog org..mama zharfan @ suzie pun penah komen kat blog ummi dan rajin gak tgal jejak kat shoutbox..thanks ye

    ReplyDelete
  5. i selalu banyak membace... im going through all my lists most of the time.. tapi itulah..depands..selalunyer i try to comment :)

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan

    errr rajin your hubby terjah ye...my hubby tak baca blog i pun...ehmmm balik2 paul tan.

    ReplyDelete
  7. @Em's Family

    sbb you banyak membacalah yg n3 creative u selalu menang :) i suka baca N3 creative u :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails