Sunday, January 6

Butik pengantin Leuniey Natasha

Me google butik pengantin Leuniey lepas tengok Apek dan Leuniey nikah kat Astro. Rupanya butik pengantin Leuniey ni famous kat Kelantan ye?. Ni la link butiknya tu di http://ntouch.com.my/ Kemain gigih me google akhirnya terjumpa. Isteri Eyriqazz pun pernah mendapatkan sentuhan khidmat butik pengantin ibu Leuniey ni. Wahhhh glam la isteri Eyriqazz dapat sentuhan ibu Leuniey ni ye. Isteri Eyriqazz pun kata ibu Lieuniey cantik.Muka Leuniey ni mengikut muka ibunya yang cantik tu lar.

Me masa kahwin dulu, tukang makeup me Maya. Makeup Maya ni memang sangat sweet dan tak keterlaluan tebalnya. Me memang tak suka muka cam Opera Cina tu. Tebal kan?. Maya ni pramugari jet peribadi so memang on call. Nasib la tarikh me kahwin tu Maya takde job. Ikutkan hati me suka makeup Saidatulnisa kakak Ella tu. Tapi, rate sangat la tinggi so Maya pun Maya la. Entah Ayu tau kot Butik Pengantin Maya kat Taman Tun tu. 

Kawan me ada 2-3 orang memang makeup orang kahwin. Antaranya....

https://www.facebook.com/mimi.bridal - Mimi Bridal by Athiz Collection
 Junior me masa sekolah menengah

Rakan sekerja masa me di Kontena Nasional

Rakan me masa Diploma di UITM Terengganu

Bagi yang dah berkahwin, you all siapa yang merias you alls yer? Kalau yang masih single siapa yang you alls minat nak makeup kan you alls pada hari bahagia?

5 comments:

  1. ler kak mimie athiz tu junior ezna ke..die makeup kita time nikah, sanding & bertandang...adik2 kita pn mmg amik pakej dr athiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah Junior masa kat sekolah agama dulu Aimi. Sekarang ni Mimi dah pindah ke Kinrara pulak. Umah Mimi kat kawasan umah akak :-) Nama penuh Yahazizan Amini. Ada nama dalam friendlist me. Kecik je dunia ni yek...hehehe..What a small world. Ehhh...sebijik macam nama blog me lar...hehehe :-)

      Delete
  2. oh die dk kinrara...butik die kt setiawangsa dkt je ngan umh..kwn2 rmi gk yg amik pakej dr kak mimie

    ReplyDelete
  3. mencari2 butik pengantin yg sesuai. :)

    ReplyDelete
  4. salam.. saya sekeluarga pernah berurusan dengan Maya (TTDI) sepuluh tahun lepas.. masa tu butik pengantin Maya sederet dengan pasaraya TTDI.. tapi dah lost contact bila butik dia berpindah.. boleh saya tahu kalau puan ada contact Maya? Terima kasih.. mawaddah.mohamad@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails