Thursday, January 17

The Regency Alor Setar, Kedah

Masa me balik kampung nak jenguk MIL me, me dan family menginap kat hotel ni. Dulu me duduk kat rumah MIL. Now, since MIL dah pindah ke rumah my SIL so rumah my MIL itu kosong la. Dah jadi rumah tinggal dah.

Me dah siap-siap book through phone hotel ni.


Ni la bilik Deluxe Twin. Bilik Deluxe King dah penuh. Me rasa bilik ni agak kecik untuk bilik Deluxe.


Bilik air juga agak kecik.


Breakfast kami di sini pagi ini. Luas tempat makannya.



Cup cake coklat bukan pilihan me.


Luas kan?



Ruang privasi juga ada di sini.


Me mulakan breakfast me dengan mihun sup + cup cake vanilla. Oh oh all time favourite ni.



Rasa macam duduk kat open air kan? Itu sebenarnya cermin. Di sebalik cermin tu pokok menghijau.



Ruang reception counter. Di kanan pula Lounge untuk beristirehat.


Overall stay kat sini bagi me 3/5 jek.

4 comments:

  1. Replies
    1. tapi bilik agak sempit. :-) But ok la untuk keluarga kecik.

      Delete
  2. i dah stay kat sini masa ikut laki out station. serious, mmg sempit gila bilik n agak pricey la jugak utk keluasan bilik itu. pastu tadak bath tub,nasiblah sampai dah tgh mlm, nak tido jer. kul 9 pagi terus check out. I suka diaorg punya breakfast, masa pergi mmg banyak local food dan sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Harganya macam tak kena dengan bilik yang sempit tu. Setuju ngan Lin. Breakfast kat sini best + puas hati.

      Delete

Related Posts with Thumbnails